Winter op Ibiza

looking-back-and-moving-forwardTerugblik over het afgelopen jaar.

Het is weer een tijdje geleden dat ik mijn laatste blog heb geschreven. Op Ibiza “never a dull moment” kunnen we wel zeggen.

Het is nu bijna een jaar geleden dat we op Ibiza neergestreken zijn en het lijkt wel gisteren. Er is nog geen dag hetzelfde geweest, en geen dag is voorspelbaar geweest. Nóg in temperatuur nóg in het gewone leven. Elke dag kan je wat plannen, maar eigenlijk ook maar niet want het loopt toch anders.

Terugkijkend dit jaar hebben we ons voornamelijk bezig gehouden met dingen doen die we leuk vinden en die ons ook nog uit de kosten konden houden. Immers, een praktijk opzetten duurt even en in de tussentijd lopen de kosten gewoon door. We wilden ons niet bezig houden met overleven maar wel met opbouwen.

De praktijk G&R Advice

De praktijk trekt meer en meer aan, het is wederom fantastisch om te zien dat onze energie en onze kennis mensen blij maakt.  blijMet meer inzicht in hun body hun levensstijl veranderen of maar iets hoeven te wijzigen om hun energievoorraad weer op peil te krijgen. Een beetje hulp van de bioresonantie doet in dat opzicht wonderen.

Hondenfluisteraar

Zonder echt ruchtbaarheid te geven aan mijn discipline “hondenfluisteraar”, weten de mensen mij ook daarin te vinden. Dat blijft echter een hobby en zal nooit de hoofdmoot van ons bestaan worden. Desalniettemin erg leuk om te doen.

Hypnose

Rob is druk doende met de hypnose. Ook die weg wordt meer en meer door de mensen gevonden en bewandeld. Mooie successen en gelukkig werpt het een andere blik op hypnose dan al die showprogramma´s. Het is zo´n mooi fenomeen, dat het gewoon jammer is dat het niet veel vaker ingezet wordt.

a5c94987-5cd4-4d89-8337-f96e5162a4d2Creatief

Zoals velen weten is mijn hobby ook om creatief bezig te zijn. Sieraden, tassen en kleding voor xxl en baby´s/kinderen, daar heb ik ondertussen een hele collectie van. Daarvoor ben ik benaderd door iemand die in de sales zit, en komende zomer zullen mijn producten in de winkels in Ibiza liggen. Dat geeft ook een trots gevoel. Kortom, we raken behoorlijk ingeburgerd.

Winter op Ibiza

De winter is er nu voor om de vaste eilandbewoners meer en meer te leren kennen. Gelukkig zijn Maayke en Nini ook aan het inburgeren hier. Nini heeft vanaf november een eigen huis samen met haar vriend. Via Maayke en Nini leren we ook steeds meer mensen kennen. Toch wel handig als je niet echt “outgoing” van aard bent. Feestjes aflopen is nou niet echt ons favoriete doel in het leven, dus vrijstaand in de campo wonen is dan een handicap.

Maar met de praktijk lopend en de kinderen gaat dat ook helemaal goed komen.

B&B

Deze zomer de B&B gedaan, wat tot onze verbazing bijzonder goed bevallen is. In Nederland had ik nooit gedacht dat wij dat zouden gaan doen. Maar eenmaal hier op Ibiza, op het platteland en zonder drukke praktijk, mis je de mensen best wel. Aangezien je ook buiten leeft is het totaal geen belasting om een lekker ontbijt te serveren.Het is helemaal geen moeite en heel gezellig. Er is ook nog niemand geweest waarvan we zeggen, “wat waren die verschrikkelijk”. Iedereen had zijn verhaal, en iedereen is leuk.

Retreat

In de winter zijn wij ook open. Dan wordt er toch meer binnen geleefd en zitten de gasten meer in je privé. Dit heeft ook wel weer wat gezelligs. Richting Kerst, om 17.00 uur de potkachel aan en overdag gewoon buiten. Toch een leuk vooruitzicht. We zullen het mee gaan maken, en ik houd jullie op de hoogte.

Bovendien is het retreat ook in de winter, juist dan is het heerlijk op Ibiza om “tot jezelf, of tot inkeer” te komen. Niet al die hordes toeristen, maar een eiland met genoeg bezienswaardigheden, prachtige natuur en lekker weer. Mensen die niet van 40 graden hitte houden maar wel van de zon, zijn precies op hun plek in de winter. Geen wonder dat de overwinteraars in Spanje het zo heerlijk vinden.

Kortom… voor wie zich aangesproken voelt, voel je welkom bij ons op Ibiza, het is de moeite waard!

winter-op-ibiza

Neem vrijblijvend contact op

Leave a comment