Het verhaal van de Bioptron lichttherapie

Wat kan lichttherapie betekenen voor jouw gezondheid?

In onze praktijk hebben wij al langer de bioptron staan. Dit is een lamp met verschillende kleurenfilters die geweldige resultaten biedt bij een diversiteit aan klachten.

  1. Anti-aging van uw huid: rimpels, …bioptron 2
  2. Gelaatsverzorging
  3. Genezing van wonden
  4. Eczeem en acne
  5. Littekens
  6. Spierpijn
  7. Artrose
  8. Reuma
  9. Depressie, winterdepressie

Het verhaal

Eerst maar eens het verhaal hoe wij aan deze bioptron gekomen zijn.

Een aantal jaren geleden liep onze dochter Maayke, stage in curaçao. Op een dag kregen wij een zeer verontrustend telefoontje van haar. De vlam was in de pan geslagen, zij tilde de pan op maar was wel geschrokken, maakte een onverwachte beweging en de kokende olie liep over haar hand. Kortom, zeer forse brandwonden. Op curaçao hanteren ze nog de ouderwetse gewoonte in het ziekenhuis om de brandblaar door te prikken en wat antibiotica creme op te smeren. Aangezien haar handen, als kunstenares zijnde, wel heel goed moesten blijven functioneren, was mijn advies om de stage te onderbreken en die op een later tijdstip af te ronden. Gelukkig was dit mogelijk en Maayke kwam naar huis.

Rob verkocht in die tijd medische lasers aan ziekenhuizen en toen Maayke thuis kwam, was er toevallig een belgische collega op bezoek. Deze vroeg wat ze had (i.v.m. het verband om haar hand) en gaf als commentaar “alléh, daar moet een bioptronneke op…”

Mijn reactie mag duidelijk zijn…wát is een “bioptronneke”. Hij legde uit dat dit voor huidvernieuwing was, en dat dit ook in Enschede in de ziekenhuizen was gebruikt tijdens de vuurwerkramp. Nou, zei ik, zorg jij dan maar voor een bioptronneke. De volgende dag stond deze lamp in huis! Maayke genas zo snel en mooi, dat de arts er niets van begreep. Totdat ik van de bioptron vertelde en hij deze lamp ook kende. Toen werd het duidelijk.

De praktijk

De Bioptron is niet meer uit onze praktijk weg geweest. Een minpunt was alleen dat hij zo veel plaats in beslag nam zodat ik hem in de drukke praktijk niet naar voldoening kon inzetten. Soms deed ik het wel, als ik het helemaal niet meer wist en sommige eczeemsoorten gewoon niet totaal weg wilden gaan. Altijd was er het verbluffende resultaat.rosacea

Natuurlijk is de bioptron ook meegegaan naar Ibiza. Toch ook weer in een hoek gezet. Nu blijkt dat een vriendin rosacea (zie voorbeeldfoto van onbekende) heeft. Ze heeft walgelijk veel antibiotica al geslikt, de rosacea breekt iedere keer weer door. Crèmes geprobeerd, rosacea blijft opkomen. Natuurlijk ook de bioresonantie en voeding, maar dat helpt even en dan hoeft ze maar een glas alcohol te drinken en de rosacea komt weer op. Ineens dacht ik “de Bioptron!”. Deze hebben we nu drie dagen ingezet en de rosacea verdwijnt als sneeuw voor de zon. Geen antibiotica meer, smeren is niet meer nodig (droogt de huid enorm uit).

Oorzaak

Na veel informatie gezocht te hebben blijkt dat rosacea voornamelijk ontstaat door de uitscheiding van de demodec mijt. http://www.optimalegezondheid.com/veroorzaken-demodex-mijt-rosacea-klachten/

Gelukkig hebben we daar ook een programma voor op het bioresonantie apparaat, dus zetten we dat tegelijkertijd in. Dat samen zorgt voor een prachtige genezing en de huid herstelt ook. Want een bijkomend nadeel van rosacea is dat de huid blijven beschadigd wordt en dat is nu voorkomen.

De Bioptron is ook uitermate geschikt voor bijvoorbeeld littekens. Ik zeg niet dat het helemaal verdwijnt maar wel dusdanig dat bioptron acnehet niet meer storend is.

Ook bij veroudering van de huid zijn er bijzonder goede resultaten. Rimpels worden rimpeltjes en rimpeltjes verdwijnen.

Het is lichttherapie, dus bekend is ook dat bepaalde depressiviteit als gevolg van te weinig licht, hier ook mee ondervangen kan worden.

Voor meer informatie kijk even op onze website : http://www.bioresonance-ibiza.com/bioptron-lichttherapie/

Leave a comment