DE SCHILDKLIER EN WIFI

De ervaring in onze praktijk met de schildklier en WiFi.

De laatste tijd bereiken ons berichten van steeds meer mensen, jong en oud, die last van hun schildklier hebben.
Niet echt last, zodat ze zeggen ik heb het aan mijn schildklier. Maar de klachten zijn raar…menstruatie die weg blijft, rare vermoeidheid, droge prikkende ogen, vocht vasthouden, enz. enz.

Als er steeds meer cliënten met deze vage klachten komen, en bij testen dmv de bioresonantie, blijkt dat ze last hebben (allemaal!) van hun schildklier, krab je toch even achter je oren. Wat kan daar nou de oorzaak van zijn. Uiteraard zoeken wij het, als goede natuur geneeskundigen, het eerst in de voeding, de darmen en de verzuring. Dat klopt in eerste instantie ook altijd…uiteraard want alles is ontregeld door die schildklier.

Na zo´n eerste behandeling lijkt het erg op te knappen. Ook weer door een verandering in voeding en veel water drinken om de afvalstoffen af te voeren. Dat zorgt voor een enorme opleving. En dan…prompt schildklier4dendert het energieniveau weer en komen de cliënten gedesillusioneerd bij ons terug. Door die terugval in energie, of het uitblijven van een menstruatie, gaan we verder kijken en komen we bij de schildklier uit.

Allemaal leuk en aardig dat de ‘oorzaak’ gevonden is, voor ons is het nog steeds een symptoom. Dus we gaan fanatiek aan de gang met de schildklier. Mega succes…totdat..ja totdat wat eigenlijk. De energie keldert namelijk vroeg of laat weer, of de kwalen komen weer opzetten.

Het vragenuurtje begint dan naar onze cliënten toe. Want nu moeten we uit gaan zoeken wat de werkelijke oorzaak is. Het boek van Christianne Sleutel tot zelfbevrijdingBeerlandt (sleutel tot zelfbevrijding) gaat niet meer op bij AL die cliënten, dus is ook geen hulp meer.
Gelukkig zijn er ook zeer jonge cliënten bij, 14-20 jaar. En dan springt de gedachte op… de mobiel! Directe vraag: slaap jij met je mobiel onder je kussen?

Eerste keer deze vraag stellen en het antwoord was al gelijk positief. Dat was bij het uitblijven van de menstruatie. Telefoon uit de slaapkamer en ziedaar … 1,5 week later en de menstruatie was terug.
Bij de andere cliënten hetzelfde gevraagd. Ze hadden óf de telefoon als wekker, of hun laptop naast hun bed of een iPad om tv te kunnen kijken voor het slapen gaan.

Bij allen deze de slaapkamer uit verbannen en een ieder knapte zienderogen op zónder terugval. Ja…terugval op het moment dat iemand besloot ´s avonds voor het slapen gaan nog even te werken op de laptop. Dat ging niet goed.

Kortom, een ieder die niet gelooft dat wifi zo ongezond voor je is, gewoon afwachten..het bewijs komt vanzelf aan je deur kloppen!!

2 comments

  1. Marijke KöhlerReply

    Hey, bedankt voor de tip. Ik ga morgen eens naar een wekker kijken als alternatief voor de telefoon. Alles goed met juliie? Lieve groet, Marijke

Leave a comment