DNA Analyse

Nieuws van Ibiza

Van alles wat….

Ons leven komt zo langzamerhand in een sneltreinvaart. Na de eerste maanden van betrekkelijke rust te hebben genoten, buiten het hele marketing gebeuren om natuurlijk, begint het behoorlijk druk te worden. Het een en ander gaat vruchten afwerpen.

Dna-analyse

Naast retreat gasten, wat een grandioos succes is, hebben we de DNA-speeksel analyse als discipline er bij genomen. Geweldig watpure boek voor een ontwikkeling dat is. Zelfs voor kinderen zijn er pakketten samengesteld. Omdat bepaalde analyses voor hun niet van toepassing zijn, is daar een apart pakket voor ontwikkeld. Voor sporters ook een specifiek pakket. Gericht op de spieren en beweging. Waar zit de zwakte en wat voor oefeningen zijn voor jou het beste om te doen, om de gewenste resultaten te verkrijgen. En het leuke is dat wij een kortingscode hebben kunnen genereren 🙂

Discount code

Onze gasten zijn ook uitermate geïnteresseerd in hoe alles in elkaar grijpt bij ons. Alles loopt naadloos in elkaar over.

Hereniging…

Nini en Maayke zijn ook gearriveerd en zij zorgen net voor dat extra stukje dimensie. Grappig genoeg is er op het eiland een concentratie van hun leeftijd aanwezig.
Nini met haar inzicht, heeft even de boel lopen reorganiseren bij ons (qua ruimte en rommel dan ), het huis is ineens veel groter geworden 🙂

DSC_0025Ik ben weer druk aan het counselen in de praktijk, de bioresonantie krijgt naam op het eiland. Zelfs uit Barcelona worden we gebeld voor afspraken. Moeten die mensen speciaal op het vliegtuig om bij ons behandeld te worden. Heel grappig om te horen en bovenal fijn natuurlijk.

Eng plekje…

Rob had in Nederland een plekje op zijn arm dat erg jeukte. Daarmee zijn wij naar het dermatologisch centrum in Breda geweest, alwaar wij het natuurlijk niet met de behandeling eens waren. Na 2 behandelingen (oftewel kijken naar het plekje) doorgereden naar Leuven. Prima behandelt, zalf gekregen tegen de onrustige cellen (dat bleken het wel te zijn) en het leed was geleden. Toen ik echter een paar weken na zijn vertrek naar Ibiza, zelf op Ibiza aankwam viel het mij op dat hij weer aan het krabben was. Daar maakte ik mij uiteraard ongerust over. Hij ging weer aan de slag met wietolie en het leek wat te minderen. Maar toch…het zag er niet rustig uit. Enfin, ik heb het eigenlijk los gelaten en ben volledig gestort op het citroensap met bicarbonaat. Nooit meer aan het plekje gedacht, totdat ik een artikel tegen kwam met 75 voordelen van baking soda. Drie kwart wist ik al, maar om zwart op wit te zien dat dit sapje op nuchtere maag genomen, kankercellen zou doden.… Dat was een eye-opener! Ineens dacht ik weer aan dat rare IMG_0884plekje. Blijkt dat dit heel rustig is geworden, gewoon een licht verkleurde pigmentvlek. En terugkijkend is dat met de start van de citroensap gebeurd. De wietolie hadden we puur moeten smeren, maar dat hadden we niet in huis. Dus vandaar dat dit niet echt werkte. Nu te zien dat de citroensap zo´n succes is, moet dit echt veel vaker gedeeld worden!

B&B?!

Nog een andere ontwikkeling is te melden. Omdat wij vrij afgelegen wonen en de praktijk nog niet overvol is, missen we de grote hoeveelheid mensen om ons heen best wel. Om elke week retreatgasten te hebben is ook een beetje veel van het goede want dan ben je wel 24/7 aan het therapieën. Doordat je hier grotendeels buiten leeft, is de leefruimte veel groter dan in Nederland. Op het moment dat wij het retreat op de site hebben gezet, kwam regelmatig de vraag of wij ook de ruimte verhuren buiten de therapie om. Dus een gewone B&B.
Rob en ik hebben de stoute schoenen aangetrokken en dit nu een paar keer gedaan en aangekeken. Vooralsnog is dit fantastisch leuk. Het ontbijt is een feestje om te doen. Mijn hele fantasie laat ik erop los en dit wordt ook enthousiast ontvangen. Nooit IMG_6336geIMG_1041dacht dat ik dit leuk zou vinden. Maar ja, het is op Ibiza ook zo makkelijk. Citroenen en sinaasappels uit de tuin, iedere dag verse jus d´orange is al een feest voor de gasten. Lekkere boekweitpannenkoekjes, meloenpizza en hun vakantie kan niet meer stuk.
De gasten heb je voor de rest niet meer in je ruimte want deze gaan op stap en komen ´s avonds pas weer terug. In Nederland heb je ze in huis terwijl jij daar ook bent. Maar hier ben je buiten, dat is zo anders. En voor zo´n eerste jaar, om op te bouwen….goede marketing!

Mocht er nog interesse zijn…vragen staat vrij natuurlijk 🙂

Neem vrijblijvend contact op

Leave a comment