“HET GEHEIM VAN DE ANGST”

“Je wordt succesvol wanneer je voldoende anderen geholpen hebt succesvol te worden”

Hoe waar is dat…

Het geheim ligt in het delen, het gunnen, het stromen van energie. Wat is daar toch mis mee volgens zovelen. Er is nergens maar iets positiefs te vinden over netwerkmarketing..oh dat zeg ik verkeerd.. er is heel veel positiefs te vinden over netwerkmarketing, alleen wordt dat gelijk de grond in geboord. Vooral in Nederland. In Nederland is dit vrij onontgonnen gebied. Terwijl in Amerika al 60% van de bevolking zich op een of andere manier met netwerkmarketing (MLM) bezig houdt, is dat in Nederland slechts…let op … 1%!! (https://docplayer.nl/1452059-Feiten-en-fabels-over-netwerkmarketing.html)

Een andere levensstijl, een andere mening – resultaat: weerstand/angst-angst-weerstand….

Ik borduur gewoon verder op de vorige blogs. We hebben het gehad over de mogelijkheid van “makkelijk” (ik geef de voorkeur aan “anders”) geld verdienen. Daar kwamen toch bijzondere reacties op. Niet onderbouwde, onomwonden oordelen, zelfs opmerkingen dat ik hierover niet mag schrijven, laat staan plaatsen. Wanneer ik dan om een duidelijke onderbouwing vroeg, krijg je als antwoord dat ze er veel over weten en dat ze het hierbij laten. M.a.w wéér de angst, de angst voor….ehhh wát eigenlijk.

De vorige blog heb ik het gehad over het VIP leven. Dat blog is geplaatst in een bepaalde groep door de beheerder, en toen hij gelezen had waar het over ging….ehhh wáár ging het eigenlijk over…is het verwijderd. Ik heb niets erin geschreven wat niet waar was, en toch….die ángst dat er iets ongrijpbaars vanuit ging…angst voor … ehhh wát eigenlijk.

Het lijden van de mens

Een goede vriend van mij heeft eens gezegd, “de mens koestert het lijden”. Ik vond dat een nogal zware opmerking en besloot eens goed naar “de mens” te gaan kijken. De conclusie was duidelijk, de mens koestert het lijden! Men heeft liever geen eten en klaagt, dan bourgondische maaltijden voor zich en niets te klagen te hebben…..en ja hoor, dit heeft te maken met wéér die angst…die angst voor….ehhh wát eigenlijk.

Revolutie

Wie is dat sobere, dat angstige, dat droevige, dat naargeestige, dat bekrompen, dat….léven nu eens zát! Wie wil er nu eindelijk eens die revolutie ontketenen. Die revolutie die op de hoek van jouw straat ligt, die revolutie die een ommekeer in ieders leven betekent, óók in die van jou! Want dát is wat ik wil, dáár ben ik mee bezig. Een ander leven, en daar bedoel ik geen miljonairsleven mee. Maar een leven waarbij het léven voorop staat, en niet de slavernij waar bijna iedereen nu in is gaan zitten. Die handboeien passen bij iedereen die als een slaaf naar hun werk gaan, en dan daarvan 33% tot sommigen 65% af moeten staan. Dat is immers slavernij, om over de andere heffingen maar niet te praten. Dat is niet nodig, dat is absurd. Wat nog absurder is, er wordt dan gezegd wanneer je zoveel moet afdragen..”jij hebt geluk, want dat betekent dat je het ook binnen haalt” Ja EN?????… 

Het instant houden

En wanneer die instelling zo blijft bestaan, en je maar mee blijft draaien in die molen, houd je dat in stand. Niet alleen voor jezelf, maar voor je familie, je buren, je straat, je stad …het héle land! Ik zeg niet dat je geen belasting moet betalen, uiteraard niet. Wat ik wél zeg is dat je zo veel moet verdienen en kunnen verdienen dat je de belasting blij afdraagt omdat je toch genoeg overhoudt. Dat is een hele andere manier van kijken. Want dan draag je bij aan de samenleving, die jij op dat moment koestert en die jou ook koestert.

Levensstijl

Zoals het er nu voorstaat is een ieder die een andere manier van denken heeft, of een andere manier van leven, of een “hogere” levensstijl, het onderwerp van agressieve gesprekken of uitlatingen. Het kán niet, het mág niet enz. Er zijn nu al gevallen bekend dat bekenden gewoon de kinderbescherming bellen met nonsens verhalen om te kwetsen. Uit jaloezie… dat is weer angst…angst voor ….ehhhh wát eigenlijk.

Vraag

Ik heb een vraag voor een ieder die dit leest. Wat zou jij doen als je heel simpel je leven een andere draai zou kunnen geven. Als er een handleiding op de mat bij je voordeur zou liggen. Zou je die handleiding oppakken of zou je die met opgetrokken wenkbrauwen bekijken en weggooien….Ik weet het wel…Je zou deze oppakken, je wenkbrauwen fronsen met in je achterhoofd een alarmbel dat dit niet kan en de zoveelste reclame of werving is en je zou het weggooien. Met verder in je achterhoofd een stemmetje “zou het misschien toch wel waar zijn”, maar de gedachte deze handleiding aan je man, vrouw, vriend, vriendin of familie uit te moeten leggen en uitgehoond te worden duwt je over de rand en….je gooit het weg. Weer die angst, die angst voor….eeh wát eigenlijk.

Grijp de aangereikte hand

Pak nou eens die hand aan die je over de angst heen wil helpen. Bedenk nou eens dat wanneer jij het vertrouwen hebt en jij een betere levensstijl wilt, dat alleen jij dit kan bewerkstelligen. Jij alleen kan er voor zorgen dat het lukt. Stop met klagen, want je doet er zelf niets aan. Er is een heel nieuw concept op je aan het wachten waarbij mensen die er eigenlijk niets vanaf weten omdat deze nog in de oude structuren zitten en geloven en zielig zitten te zijn, zeggen dat het niet klopt. Want het kan niet, immers…..ANGST REGEERT!

Dit is mijn mening die ik ventileer, en ik hoop dat dit wakker schudt. “Wie de schoen past, die trekke hem aan”

Wanneer je geprikkeld bent en je wilt meer weten over hoe ik mijn leven indeel, PM mij via messenger, email (info@bioresonance-ibiza.com) of via onze site met het contactformulier (www.bioresonance-ibiza.com)

Leave a comment