yeah...healing Ibiza

HEALING IBIZA

Het event Healing Ibiza bij Atzaro

Deze week de toezegging gekregen van Atzaro, op 8 mei staan wij op het healing event.
Er is voor het eerst dit jaar een healing garden waar wij neergezet worden (http://www.healingibiza.com) Wij zullen daar staan mét de bioresonantie, Rob laat zien dat hypnose echt niet zo eng hoeft te zijn en we geven, aan wie dat wil, een korte introductie van familieopstellingen.
We zullen daar staan van 15.30 uur tot 20.00 (eigen keuze) zodat wij de afsluiting, de zonsondergang ceremonie, mee kunnen maken.

Ik kijk er enorm naar uit, dat kan ik wel zeggen!
Dan komen waarschijnlijk volgende maand ook nog de journalisten van Ibiza vandaag (www.ibizavandaag.nl), met fotograaf, om een mooi artikel te schrijven. Kortom…het feest gaat beginnen.

Om volop van onze locatie gebruik te maken gaat Rob mediteren bij zonsondergang met een groep, of individueel. Wat de wens is. Lijkt mij fantastisch om mee te maken. Heerlijk tussen de sinaasappelbomen bij Sinaasappel ondergaande zon tot rust komen en helemaal in jezelf te zakken…heerlijk!
Dit kan met een groep of één op één, alles is mogelijk!
Kussens in het gras, avondzon en tot jezelf komen….mmmmm

Qua gezondheid op Ibiza is het anders dan ik dacht. Boven mijn verwachting, hebben hier heel veel mensen ook hooikoorts en candida. Candida had ik niet verwacht, dom natuurlijk, omdat het voedsel hier van de rijke grond komt en er, in vergelijk met het vastenland, weinig pesticiden worden gebruikt. Mensen zijn zich bewuster van het belang van gezond voedsel, enz. Zelfs de dieren worden hier ouder dat op het vaste land! Maar ja…die alcohol hé, dat is de boosdoener. Mensen kunnen er heel moeilijk vanaf blijven. Nu moet ik ook wel zeggen dat ik, als niet alcoholdrinker, de sangria niet te versmaden vind. Blij dat een karaf behoorlijk aan de prijs is, wanneer je dit op een terrsymptoms-of-candida-overgrowthasje bestelt. Dus op den duur laat je dat wel en het is heel makkelijk thuis te maken, maar veel werk met al dat fruit. Gelukkig ben ik wat dat betreft lui aangelegd. Veel werk voor iets wat alleen maar lekker is, zonde van mijn tijd. Dus dat probleem is ook opgelost.
Ben je een wijnliefhebber is het hier het walhalla met als gevolg dat de candida ook hier zijn voedingsbodem heeft gevonden.

En dan zijn wij weer heel goed in het oplossen van de kwaal….daarbij nog eens een goed voedingsadvies waarbij je echt wel op zijn tijd een wijntje mag drinken, is iedereen weer happy 😉

Leave a comment