Toen wij aankwamen op Ibiza, ongeveer 5 jaar geleden, hebben wij besloten om een B&B te openen. Heel kleinschalig, slechts 1 kamer, zodat wij alle aandacht zouden kunnen geven aan de gasten. Deze beslissing kwam omdat het ineens wel heel erg rustig was, zo op de campo. Gewend als wij waren om 80 uur per week te werken en dus altijd mensen om ons heen te hebben, naar totale rust…..dat was net iets te veel van het goede.

Het leuke op Ibiza is, dat je gewoon alles kan proberen. Bevalt het, dan kan je het blijven ondernemen, bevalt het niet..dan stop je er gewoon mee.

Nouuuu….die B&B is goed bevallen. Gasten die op zoek zijn naar kleinschalige B&B’s vinden het meestal heerlijk om tips te krijgen, verhalen aan te horen of vragen te stellen, of de totale rust te ervaren. Wij wonen op het noord-oosten van Ibiza, geen last van de toeristen en heel centraal. Gemiddeld 15 minuten van alles af. Strandjes zijn er binnen 4 minuten rijden, maar ook een kwartier rijden. Het is heel goed te doen om heel veel mooie baaien in een week te bekijken, vooral in het noorden waar de mooiste baaien te vinden zijn.

Bij ons kan je ook terecht voor een bijzonder goed ontbijt, dat is de image ook van onze B&B, zoals je deze in de reacties ook kan zien.

Mocht je denken…dat is iets voor mij, kijk dan ook eens rond op de site. Je kan ook een retreat boeken bij ons, dat is dan twee in één. Ook dat doen we kleinschalig of voor grotere groepen. Mocht je denken, ik wil een retreat in een groep maar dan wel met bekenden, dat kan…we gaan tot 10 personen. 

BOEK NU