Detox kuurweek op Ibiza!

Ons huidige Westerse voedingspatroon heeft ertoe geleid dat we tegenwoordig veel te weinig vitamines en mineralen binnenkrijgen die de lever nodig heeft om het lichaam goed te reinigen. In veel bewerkte voedingsmiddelen zitten nauwelijks nog vitamines en mineralen, want die hebben plaatsgemaakt voor conserveringsmiddelen en geur-, kleur- en smaakstoffen die vaak ook weer toxische stoffen bevatten. Bovendien bevatten de meeste verse groente- en fruitsoorten als gevolg van moderne processed-foodlandbouwmethodes (o.a. bodemuitputting en eenzijdige kunstmatige bemesting) veel minder voedingsstoffen dan vijftig jaar geleden, wat als direct resultaat heeft dat wij veel meer groente en fruit moeten eten om aan onze dagelijkse behoefte aan vitamines en mineralen te komen… maar dat meestal niet doen!

Veel voorkomende klachten bij te veel afvalstoffen in je lichaam zijn:

-Vermoeidheid en lusteloosheid
-Spijsverteringsproblemen (verstopping, diarree, krampen)
-Vertraagde vetverbranding en gewichtstoename
-Pijnlijke gewrichten
-Prikkelbaarheid en depressies
-Verhoogde bloedsuikerspiegel
-Schimmelinfecties (bijvoorbeeld candida)
-Menstruatieproblemen en onvruchtbaarheid
-Zwangerschapscomplicaties zoals miskraam, zwangerschapsvergiftiging en vroeggeboorte

Hoe ziet een week detoxen bij ons eruit.

Deze week wordt je gepamperd (echt verwend). Je krijgt gezonde (lekkere) maaltijden, eventueel recepten mee voor thuis om het vol te houden. Elke dag het detoxprogramma dmv bioresonantie.
Hierbij worden je organen ontdaan van afvalstoffen en weer aangezet tot goed functioneren.DSC_0081
Eventuele balast ivm stress kan door onze andere disciplines ook verholpen worden. Voor de rest, rust onder de zon aan het zwembad.

Vergeet niet dat detox een moment van rust is, zowel fysiek als mentaal. Tijdens de detox zul je eerder moe zijn, de detox is altijd zo ingepast dat je voldoende rust kunt nemen en dus niet hoeft te presteren.

Dit soort weken zijn alleen geschikt voor één of twee personen, zodat wij ons totaal kunnen focussen op wat jij nodig hebt. Er zijn dus weinig plaatsen beschikbaar!IMG_6370
Voor meer info kan je altijd contact opnemen met ons.

boek nu