WIJ ZIJN HET HELE JAAR GEOPEND!

Kamer met ontbijt?

Mensen over de vloer hebben is erg gezellig en de behoefte in de zomer aan een logeeradres met ontbijt op een lokatie als die van ons, is erg groot. Wanneer wij niet volgeboekt zijn met onze detox week of retreat, hebben wij ruimte voor andere gasten. Een prettige afwisseling tussen de weken die wat meer zorg nodig hebben. Wij hebben ons aangesloten bij een boekingskantoor, via hun kan er geboekt worden maar natuurlijk ook direct bij ons. De gasten hebben diverse recensies achter gelaten, deze zijn te lezen bij het klikken op de onderstaande link.

Recensies

boek nu

<script> 

Sfeerimpressie:sfeer impressie<script>

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
4 berichten.
Henk en galina Henk en galina uit Breda schreef op september 2, 2017 om 11:36 am:
Een weekje weg naar ibiza Bij gabie en rob B en B super goed gehad daar ontbijdt geweldig Kamer netjes en schoon Wc ook Grote tuin met zwembad lekker als je van het strandt kom nog effe In het zwembad bedankt rob en gabie voor de leuke tijdt
Ger Ernest Ger Ernest uit Vlissingen schreef op juli 30, 2017 om 5:29 pm:
Super fijne tijd gehad bij Gaby en Rob! Lieve warme mensen.Heel gezellig huis met prachtig zwembad. Prima slaapkamer met heerlijke bedden.Gaby staat je altijd bij met goede tips over het eiland. Iedere ochtend een heerlijk ontbijt met altijd een verrassing.Echt een adres om aan te bevelen .Wij komen zeker terug! Ger en Joke.
Joke en Ger Joke en Ger uit Vlissingen schreef op juli 28, 2017 om 8:56 pm:
Super tijd gehad bij Gaby en Rob!!! Wat een lieve warme mensen. Iedere avond weer leuke tips voor de volgende dag. Iedere ochtend een heerlijk ontbijt met iedere dag een nieuwe verrassing. Heerlijk zwembad en sinaasappelsap uit eigen tuin! Wij komen zeker terug!
Admin-antwoord door: Gaby van Wijlen
Het was van ons uit een feestje om jullie bij ons te hebben. Enne….Bob Marley komt eraan Ger! xxx
Ingrid Ingrid uit Schoonebeek schreef op juli 15, 2017 om 6:56 pm:
Ik heb een bijzonder fijne tijd gehad bij Gaby en Rob. Het was een heel positieve ervaring, en ik ben er als mens met veel meer inzichten uit gekomen. Ik heb nooit geweten dat er slechts een week voor nodig hoeft te zijn om je leven een nieuwe positievewending te kunnen geven. Dank jullie wel en ik hou zeker contact.