Verleden, heden en toekomst

Follow my blog with Bloglovin

Verleden

Wat een week hebben we achter de rug! Onze beste vrienden op het vliegtuig terug gezet, werk wat Bacowas blijven liggen weer opgepakt, de hond van onze dochter in Barcelona opgehaald. Zij is helemaal met haar ex vriend vanuit Londen naar Barcelona komen rijden om daar Rob te ontmoeten die met de boot naar Barcelona toe is gegaan en weer terug met hond uiteraard. De fast ferry vaart nog niet echt vanuit Barcelona. Meen vorig jaar toch gezien te hebben dat deze in 2 uur Ibiza kon bereiken…..raar…

Heden

Dan een detox arrangement/verwenweek opgezet. Dat is zo gezond om te doen en het blijkt dat mensen dat zelf wel een week volhouden maar daarna weer terugvallen in de oude gewoontes, en dat is nou juist het probleem. Dus als wij gasten hebben kunnen we ze laten proeven van het eten, kunnen ze hier uitvinden wat ze lekker vinden en daar de recepten van meenemen. Dan kan je thuis gewoon verder gaan met de gezonde levensstijl. De rust dat er voor je gezorgd wordt is ook al een heerlijkheid op zich en we doen dit maar met 1 persoon (of stel) tegelijk. Dus rust is gewaarborgd, alleen wij en de honden zijn er bij 🙂

muntthee-glasAlleen al ons citroensapje, zo de citroenen vers uit de tuin geplukt. Geen gifstof is erbij geweest, zelfs de rotzooi uit de lucht bereikt ons niet vanwege de altijd aanwezige wind op het eiland! Daar de ochtend mee beginnen is niet gek, frisse duik in het zwembad en daarna een lekker ontbijt. Boekweitpannenkoekjes, omeletje, kwark of iets anders. Middags een lekker glaasje sinaasappelsap uit eigen tuin of verse muntthee of gewoon beiden! Gezond en lekker.

Toekomst

Ik ben benieuwd wie wij mogen gaan ontmoeten in ons huis en of het alleen vrouwen zullen zijn of ook mannen. De reacties die we gehad hebben zijn tot nu toe alleen vrouwen, ik roep de mannen op om ook te boeken! Ook gezond voor jullie hoor!!

De eerstvolgende die tijdelijk bij ons komt wonen (totdat ze een eigen huisje heeft) is Maayke, per 1 augustus is zij hier. En een tijdje later is Nini hier ook. Dan hebben we alles weer bij elkaar. Mijn droom was altijd om een groot stuk land te hebben en daar met ons allen te wonen. Lekker dichtbij en toch op jezelf. Nou … een eiland is toch een groot stuk land en alles is hier lekker dichtbij en toch op jezelf hahahaha Zo zie je, wat je in het kosmos zet komt altijd uit.

Moraal…: Zorg dat je positief blijft denken, dan krijg je positiviteit terug! Alles wat je met hart en ziel in het kosmos zet, komt naar je toe.

Dussss…. be careful what you wish for.

Leave a comment