Een enkele toerist is er al

HET TOERISTENSEIZOEN IS GESTART OP IBIZA

IBIZA ONTWAAKT UIT ZIJN WINTERSLAAP….

Vlak voordat ik naar Engeland af zou reizen, maakte ik voor het gemak een enorme klap in de tuin. Kin op plantenbak, tanden door de lip, rib gekneusd en 4 tanden los.
Ach, zoals ik tegen de kinderen zei, wij worden door de bioresonantie vrijwel nooit meer ziek. Het kosmos zorgt er dan wel op een andere manier voor dat je je rust neemt.

Het mooie is wel dat we met de neus op de feiten gedrukt worden. We nemen de bioresonantie en onze gezondheid voor lief op een gegeven moment. Door deze val is wel duidelijk geworden wat voor wonder de bioresonantie eigenlijk is.
Vlak na de val was de pijn niet te harden. Niet zozeer de tanden door mijn lip maar die rib, dat deed zo´n pijn dat we dachten dat deze gebroken was.
Nadat Rob mij op bed gekregen had, heeft hij ijs gehaald voor mijn lip. Ik kon geen draai maken, mijn benen niet optrekken, kortom niet bewegen zonder te kermen van de pijn. Hij heeft het bioresonantie apparaat naast het bed gezet, de befaamde mat over mij heen….en…het wonder geschiedde. Binnen 5 minuten kon ik mijn benen optrekken!
Toch voor mijn lip naar het ziekenhuis ivm eventueel hechten. Daar waren ze niet gerust op de rib, foto gemaakt en wat bleek….stevig gekneusd en niets gebroken. Lip werd gelijmd en over de tanden heb ik niets gezegd maar die zaten behoorlijk los en gaf mij ook angstige voorgevoelens.Ons wonderapparaat
De bioresonantie fanatiek ingezet en toen ik in het vliegtuig (na 4 dagen) zat naar Londen deed alleen hoesten en niezen nog pijn in mijn rib, tanden gingen al vast zitten en de wond genas bijzonder snel!
Werkelijk een wonder die bioresonantie, en begrijpelijk dat die farmaceutische industrie dit helemaal niet ziet zitten, deze geneeswijze. Onbegrijpelijk tegelijkertijd dat niet de hele wereld staat te trappelen om bij een bioresonantietherapeut onder behandeling te komen.
Ach, het heeft tijd nodig…

Na 4 dagen Londen is mij ook duidelijk dat de mensen daar niet gezond kunnen zijn. Het is altijd licht daar, overal straatlantaarns aan, verlichting in al die kleine tuintjes rondom de huizen. Overal lawaai…en dan de metro! Hoeveel talen ik al niet gehoord heb, blijft interessant maar ook duidelijk dat er geen saamhorigheid heerst.
Voor die paar dagen natuurlijk heerlijk om daar te zijn en te genieten van NiniIMG_4897 (1) en Eric.
Eenmaal terug op Ibiza vallen de heerlijke geuren van de bloesems, de rust, de zwarte nachten en de ruimte des te meer op en voelen we ons nog grotere geluksvogels.

De winter is klaar met Ibiza (winter?????). De temperatuur komt vanaf nu niet meer onder de 17 graden en de zon schijnt vrijwel iedere dag. De natuur zie je hier in al zijn glorie ontwaken en de kruiden en bloemen laten hun heerlijke geuren de hele dag rondvliegen.

De mispels zijn rijp en maken dat ik zo´n boom NU in de tuin wil hebben. Volgens de inwoners komt deze mispel alleen op Ibiza voor. Des te irritanter dat ik hem alleen in tuinen zie en niet in het wild, ik wil kilo´s plukken.IMG_0848

Net als dat de natuur ontwaakt, ontwaakt ook het publiek van het vaste land. De eerste busladingen met toeristen zijn al gesignaleerd en alle winkeltjes en restaurants gaan weer open. Die ontwaken ook uit de winterslaap. Zoals het er nu uitziet vinden wij dit de beste tijd van het jaar. Niet zoveel toeristen dat we er gek van worden omdat er filevorming ontstaat, en wel genoeg om de zakenmensen wakker te maken zodat hun winkels weer open gaan. Alles is groen en vol kleur. Het paradijs is hier!

Er is een leuke uitwisseling aan het ontstaan met praktijk Visioen, die onze praktijk in Nederland heeft overgenomen. Mensen die hier op Ibiza naar onze praktijk komen en de vervolgbehandelingen niet kunnen afmaken, gaan in Nederland naar praktijk Visioen, Wies Dekker. En zo had Wies iemand die de vervolgbehandeling niet kon overslaan of uitstellen, maar die op dat moment juist op Ibiza was. Die komt bij ons de vervolgbehandeling halen. Hoe leuk is dat!
Zo bestrijken we een heel groot gebied samen 😉

3 comments

Leave a comment