The little pleasures of life!

Eindelijk weer even tijd om te bloggen.2016-05-08 05.55.40

Het Healing Ibiza event hebben we achter de rug. Wat was dat leuk en gezellig druk. Leuke gesprekken gehad en ook nog mensen kunnen testen en op weg geholpen met hun gezondheid.Dat was een bijzonder geslaagde dag !
We hebben veel voedingsadviezen kunnen geven. Verbazing alom om te horen dat bananen toch niet echt zo gezond zijn bij darmklachten. En blijdschap wanneer aardbeien nou net weer wél mogen…kortom, weer vele inzichten gedeeld.

IMG_4026De zaterdag voor Healing Ibiza hebben wij onze jongste dochter naar het IMG_3412vliegveld gebracht. Twee weken waren de kinderen weer bij ons en dat was wel heel fijn. Daarbij te weten dat beide dochters nu naar Ibiza verhuizen en hier hun carrière opbouwen, is ook wel erg leuk om naar uit te kijken.

De afgelopen week

De afgelopen week hadden we vrienden over, dat was pas feest! Elke avond is er voor ons gekookt, en niet zo maar gekookt maar heeeeeeel lekker gekookt. De bbq is ingewijd en frequent gebruikt, daarbij is er als vanouds weer heerlijk bij gekletst. De week was gewoon te kort, dus ze boeken maar gauw bij 🙂

De kamer voor het retreat hebben we verder af gemaakt, binnenkort komen de foto´s op de site bij de retreat te staan. (http://www.bioresonance-ibiza.com/retreat-ibiza/)

Er zijn nog meer plaatsen voor de hangmatten gecreëerd, dit is voor na de meditatie´s…even chlllen in de hangmat. Boekje erbij, muziekje of gewoon helemaal niets maar lekker luieren tussen de sinaasappelbomen. Alles is mogelijk, zelfs een duik in het zwembad behoort tot de mogelijkheden.
Het werken in de tuin was voor Rob een stuk fijner samen met Peter (vriend), nu ligt het gras er weer mooi bij en dat staat gelijk een stuk uitnodigender.

Het eiland loopt vol met toeristen, drukte all over. Al vind ik het heel gezellig, het is ook een vreemde gewaarwording dat het zo rustige eiland zo kan veranderen. De restaurants zo overvol dat je moet boeken ruim van te voren om een hapje te kunnen eten.
Balafia is zo´n restaurant. Heerlijk om te eten, de tuin is heel sfeervol en dat vinden er veel meer…. Wij boeken tegenwoordig 2 dagen van te voren.

Vandaag verf halen, nog de finishing touch voor de kamer en dan foto´s maken. Dus houdt de site in de gaten!

De volgende keer heb ik het plan om wat meer over de voordelen van Ibiza te schrijven. De voordelen naast het feit dat het een vakantie eiland is. Het eiland biedt zo veel meer dan alleen goed voor de vakantie te zijn……

1 comment

Leave a comment