Welkom bij G&R Advies

G&R Advies is een Integraal en Paramedische praktijk op Ibiza. Wij behandelen cliënten uit heel de wereld. Binnen onze praktijk kunt u gebruik maken van uiteenlopende therapieën.

Op integraal gebied kunt u terecht voor consulten bioresonantie, hypnotherapie, EMDR, systemisch werk (familieopstellingen) en counselling/coaching. Integraal betekent: één geheel uitmakend, alles omvattend. Binnen de genoemde therapieën wordt de “hele” mens behandeld en niet alleen het zieke stukje. Dit wordt een holistische benadering genoemd. Wij, Gaby en Rob zijn gedreven, goede opgeleide en zeer ervaren behandelaars. Het is mogelijk dat tijdens de behandeling blijkt dat een collega beter ‘thuis’ is in uw problematiek, dan verwijzen wij, in overleg, naar elkaar door.

Neem vrijblijvend contact op

rob

ROB LEEDEKERKEN

Therapeut

Rob is gecertificeerd NLP counselor en life coach. Hij werkt vanuit de inzichten uit NLP, EMDR, EFT en Hypnose. Hij verdiept zich steeds in nieuwe methoden en inzichten om mensen te helpen bij verandering. Voordat NLP hem inspireerde counselor te worden was hij diverse jaren actief in advisering en commercieel management in het bedrijfsleven. Als laatste aanwinst in specialisme heeft hij de opleiding systemisch werk doorlopen. Dit is de kers op de taart om mensen via allerlei invalshoeken inzicht te geven en weer op weg te helpen in hun dagelijkse leven.

Drive

Rob wil mensen helpen zelf snel en gemakkelijk te veranderen en hen inzichten en methoden leren om die verandering tot stand te brengen. Hij helpt mensen in hun eigen kracht te staan en zichzelf te zijn. Hij steunt en inspireert ze hun doelen en dromen te verwezenlijken. Net zoals Gaby heeft ook Rob de drive om mensen te helpen en het uiterste te halen uit klachten die cliënten meebrengen m.b.t. Bioresonantie.

gaby

GABY VAN WIJLEN

Therapeut

Na de HBO scholing heeft Gaby enkele jaren (10 jaar) in het buitenland gewoond, te weten het Midden Oosten en Afrika, alwaar zij in aanraking kwam met de verschillende culturen. Ook kwam zij in aanraking met de psychische problematiek die het expat- leven met zich meebrengt. Al gauw ondervond Gaby dat de hulp die zij kon bieden (als coach, counsellor) haar heel erg aantrok. Teruggekomen in Nederland besloot zij een gespecialiseerde studie counselling te gaan volgen. Tijdens deze studie kwam Gaby in aanraking met de pijnbestrijding APS-therapie. Met de overtuiging dat pijn vrijwel altijd een psychische component heeft, besloot zij een cursus APS-therapie daarbij te gaan volgen, zodat er een allround-hulpverlenings proces zou ontstaan. Enige jaren geleden heeft zij nu haar goedlopende praktijk in APS-therapie en couselling opgericht. Tijdens het behandelen van cliënten kwam zij er achter dat er vaak een dieper gewortelde medische oorzaak achter de kwaal zat. Daar wilde Gaby eigenlijk ook nog een helpende hand kunnen bieden. Na een lange zoektocht kwam zij bij de bioresonantie terecht. En met trots kan er gezegd worden dat daarbij de stevige basis voor een goede holistische praktijk is gelegd. Niet alleen kan de pijn weggehaald worden op zowel psychisch als fysisch gebied, maar ook nog de dieper gewortelde fysieke kwalen verhelpen. Al met al is er in deze praktijk gekozen voor een leven lang ontwikkelen. Kortom G & R Advies biedt op het medische vlak, het alternatieve vlak en het psychische vlak een allround hulpverlenend pakket.

Drive

Gaby wil mensen holistisch helpen en voor haar is dan ook alles belangrijk wat de mens bezig houdt. Daarbij is kennis delen een groot deel van haar motivatie.

Neem vrijblijvend contact op