Ontdek uw genetische aanleg en haal meer uit het leven!

Wie en wat we zijn wordt grotendeels bepaald door onze genetische bouw, door ons DNA. DNA zit in de kern van elke cel in ons health 4lichaam en is bepalend voor ons uiterlijk, hoe we reageren op externe factoren als medicijnen, zonlicht, voedingsstoffen, fysieke inspanning en tot op zekere hoogte ook voor ons gedrag. Als we dit unieke materiaal in kaart willen brengen, kunnen we de bouwstenen van ons lichaam door middel van genetische tests laten analyseren. Hoe kunnen we het beste voor ons lichaam zorgen en wat moeten we doen om zolang mogelijk gezond en vitaal te blijven?

Via de DNA analyse wordt er een wetenschappelijk onderbouwd gezondheidsadvies op maat gegeven, gericht op het duurzaam verbeteren van de kwaliteit van leven en de gezondheidsperceptie. Dit motiveert mensen om zelf verantwoordelijkheid te nemen voor het voorkomen van ziekte en het verbeteren van de gezondheid en om gezonder en bewuster te leven.

G&R Advice biedt hiervoor genetische tests waarmee het risico op (erfelijke) aandoeningen wordt onderzocht en gekeken wordt naar ziektepreventie, een gezond dieet en gewichtsbeheersing. Op basis van de testresultaten krijgt u een advies op maat voor veranderingen in uw levensstijl op het gebied van voeding, beweging en supplementen.

De analyse is bedoeld voor iedereen die nu en in de toekomst zo gezond mogelijk wil zijn door veranderingen aan te brengen in levensstijl en voeding, en met behulp van gepersonaliseerde supplementen die zijn afgestemd op basis van genetische varianten.


Genetische testen: een inleiding

Wat zijn genen?
Mensen zijn opgebouwd uit biljoenen cellen en in elke cel zitten zo’n 25.000 verschillende genen die bepalend zijn voor zeer veel verschillende fysieke kenmerken. Genen bepalen bijvoorbeeld welke kleur ogen we hebben en hoe lang we kunnen worden, maar ook hoe goed we bepaalde voedingsmiddelen verteren. Al onze genen bij elkaar vormen de unieke blauwdruk van ons lichaam.

Hoe wordt onze gezondheid beïnvloed door onze genen?genes
Onze genen zijn helaas niet vrij van fouten en we hebben allemaal bepaalde genvariaties die onze gezondheid nadelig beïnvloeden. Deze genetische variaties verzwakken ons immuunsysteem, vergroten ons risico op een hartaanval of verminderen ons gezichtsvermogen. Uiteraard heeft iedereen andere genetische variaties. Dit betekent dat sommige mensen een groter risico hebben op een hartaanval, terwijl andere mensen bijvoorbeeld lactose-intolerant zijn.

Hoe kun je de kans op genetische aandoeningen verkleinen?
In ons speeksel zitten genen. Met de nieuwste technologie is het nu mogelijk om bepaalde genen die in verband worden gebracht met ziektes te testen en bestaande variaties te identificeren. Op basis van de analyseresultaten kan een persoonlijk programma worden ontwikkeld waarmee u het risico op ziektes kunt verkleinen en een bijdrage kunt leveren aan uw gezondheid.

U dient zich er echter bewust van te zijn dat de informatie die een genetische gezondheidsanalyse geeft over uw persoonlijke risico op ziekte, voor u psychisch belastend kan zijn. De genetische analyse wordt uiteraard alleen met uw toestemming uitgevoerd en u kunt te allen tijde uw toestemming weer intrekken en ons vragen om alle monsters en resultaten te vernietigen.

Genetische gezondheidsanalyse: voorkomen, vroegtijdig opsporen en behandelen
Als u zich bewust bent van uw genetische aanleg voor bepaalde ziektes, kunt u tijdig en adequaat veranderingen aanbrengen in uw levensstijl en preventief actie ondernemen. Onze gezondheid is echter niet alleen afhankelijk van onze genen, maar ook van onze omgeving en onze gedragspatronen. Bij de genetische gezondheidsanalyse wordt een gedetailleerd en uniek persoonlijk rapport met adviezen opgesteld en worden, voor zover mogelijk, preventieve maatregelen voorgesteld. Daarnaast krijgt u persoonlijke aanbevelingen voor micronutriënten, hierin kunnen wij (G&R Advice, Gaby van Wijlen en Rob Leedekerken) u natuurlijk totaal in begeleiden.

Genetische voedingsanalyse: voeding en gewichtsverlies
Genetische variaties hebben invloed op hoe uw lichaam reageert op bepaalde voedingsstoffen en ingrediënten en welke stoffen goed worden omgezet en gebruikt. Zo ziet u ook welke dieetaanpak voor u het beste werkt. Uw genetisch profiel geeft aan welke voedingsmiddelen u het beste kunt vermijden en wat u zonder bezwaar kunt eten. U leert ook hoeveel u precies moet trainen en wat uw dagelijkse calorie-inname zou moeten zijn om snel uw gewenste gewicht te bereiken en te behouden. Daarnaast krijgt u persoonlijke aanbevelingen voor micronutriënten.
Uniek
Onze genetische bouw is uniek (te vergelijken met een vingerafdruk), omdat twee mensen nooit een identieke genetische bouw hebben (met uitzondering van eeneiige tweelingen). Het persoonlijke rapport dat u krijgt is dan ook uniek: het is uw persoonlijke DNA-paspoort.

Genetische gezondheidsanalyse
Dit pakket omvat genetische analyses voor ziektepreventie, een gezond dieet en gewichtsbeheersing en helpt u bij het verkleinen van de risico’s op genetische aandoeningen en om gezond te blijven. Als u al last hebt van bepaalde aandoeningen, helpt deze analyse u bij het selecteren van de behandeling die het best bij u past.

Preventie
Een leven lang gezond en fit!
preventiefOnze genen zijn de blauwdruk voor ons lichaam en bepalend voor een groot aantal eigenschappen, zoals oogkleur, lengte en talenten. Onze genen zijn helaas niet vrij van fouten en iedereen heeft bepaalde genetische defecten of genetische variaties die een negatieve uitwerking hebben op onze gezondheid. 

Deze genetische variaties kunnen het risico op diabetes, trombose of kanker verhogen. Ze zijn ook bepalend voor het effectief afvoeren van afvalstoffen uit ons lichaam, voor voedselintoleranties, zoals een gluten- of lactose-intolerantie, en voor onze aanleg voor parodontitis.

Onze genen bepalen ook welke medicijnen aanslaan, welke ernstige bijwerkingen geven, en of ons immuunsysteem een titanium tandheelkundig implantaat accepteert of afstoot. Wij analyseren meer dan 110 genvariaties en op basis daarvan kunnen wij uw risico’s op aandoeningen identificeren en een preventieprogramma voor uw genetisch profiel opstellen, of de meest effectieve behandeling en medicijnen voor een aandoening.

De geanalyseerde genen:

Genen met betrekking tot borstkanker
Effectief voorkomen en behandelen van borstkanker

Genen met betrekking tot prostaatkanker
Effectief voorkomen en behandelen van prostaatkanker

Genen met betrekking tot gifstoffen
Optimale ondersteuning voor het ontgiften van het lichaam

Genen met betrekking tot trombose
Effectief voorkomen van trombose

Genen met betrekking tot cardiovasculaire aandoeningen
Voorkomen en behandelen van problemen met de vetstofwisseling

Genen met betrekking tot hypertensie
Effectief voorkomen en behandelen van hypertensie (hoge bloeddruk)health gandi

Geneesmiddelensensor
Verbeteren van de werking van medicatie en voorkomen van bijwerkingen

Genen met betrekking tot ADHD
Attention deficit hyperactivity disorder

Genen met betrekking tot diabetes
Voorkomen en effectief behandelen van diabetes

Genen met betrekking tot Alzheimer
Risicobeoordeling, preventie en betere behandeling

Genen met betrekking tot ijzer
Hemochromatose:
gemakkelijk voorkomen van een teveel aan ijzer

Genen met betrekking tot gluten
Vroegtijdig opsporen en aanpassen van dieet

Genen met betrekking tot lactose
Vroegtijdig opsporen en zo nodig overgaan op lactosevrij dieet

Genen met betrekking tot IBD
Vroegtijdig opsporen en behandelen van de ziekte van Crohn

Genen met betrekking tot LMD
Maculadegeneratie effectief voorkomen en vroegtijdig opsporen voor een optimale ooggezondheid

Genen met betrekking tot glaucoom
Vroegtijdig opsporen en adequaat behandelen van glaucoom

Genen met betrekking tot parodontitis
Voorkomen van parodontitis en kiezen van het juiste implantaat

Genen met betrekking tot botgezondheid
Osteoporose: tegengaan van botontkalking en betere behandeling

Genen met betrekking tot gewrichten
Reumatoïde artritis: voorkomen en effectief behandelen van inflammatoire gewrichtsaandoeningen

Nutrigenomics: voeding volgens uw genen


Genetische variaties beïnvloeden hoe uw lichaam reageert op bepaalde voedingsstoffen en ingrediënten en welke stoffen goed health 3kunnen worden opgenomen en gebruikt.

Voeding speelt een belangrijke rol in het ontstaan en de ontwikkeling van ziektes en dankzij de nieuwste technologie kunnen we nu uw genen analyseren en uw voedingspatroon aanpassen om uw genetische risico’s te beperken. Als bijvoorbeeld uit de genetische analyse blijkt dat u een verhoogd risico hebt op het ontwikkelen van osteoporose, krijgt u het advies om meer calciumrijke producten te eten.

Zuivelproducten die calcium bevatten, worden daarom (vaak ten onrechte) ten zeerste aanbevolen. Als u echter ook lactose-intolerant bent, dan dient u voor andere calciumhoudende voedingsmiddelen te kiezen, zoals broccoli. Aangezien er rekening wordt gehouden met meer dan 50 genen en met meer dan 22 stofwisselingsproblemen, kan de voeding individueel worden aangepast om het risico op genetische aandoeningen te reduceren, zodat u zo lang mogelijk gezond kunt leven.

Gewichtsvermindering

Obesitas wordt in 80% van de gevallen veroorzaakt door genetische variaties. Aangezien iedereen andere genen heeft, komen sommige mensen aan omdat ze teveel ongezond vet opnemen vanwege hun ongunstige genen, terwijl anderen misschien wel twee keer zoveel vet in hun dieet hebben, maar alleen opslaan wat ze nodig hebben.
Hetzelfde geldt voor koolhydraten. Sommige mensen komen aan door koolhydraten in hun dieet, terwijl bij anderen suiker helemaal geen effect heeft. De optimale verhouding tussen sport en dieet is ook genetisch bepaald.
Acht genen zijn hierbij betrokken. Door deze te analyseren kan een gepersonaliseerd programma voor gewichtsafname worden opgesteld. Experiment heeft aangetoond dat de slagingskans hiermee 2,5 keer wordt vergroot.


Welke aanpak is voor u het meest geschikt?

Door de nieuwe mogelijkheden van genanalyse kunt u achterhalen welke aanpak voor gewichtsvermindering voor u het meest geschikt is. Uw genetisch profiel geeft aan welke voedingsmiddelen u het beste kunt vermijden en wat u zonder bezwaar kunt eten. U leert ook wat de optimale hoeveelheid beweging en de beste dagelijkse calorie-inname zijn om snel uw gewenste gewicht te bereiken en te behouden.


Hoeveel kracht- en conditietraining hebt u nodig?

Als u gewicht verliest, breekt het lichaam ook eiwitten af uit spieren. Om dit effect te keren, dienen mensen krachttraining met verschillende intensiteitniveaus te doen.
Op basis van de informatie uit genonderzoek kan een optimaal dieetschema worden ontwikkeld. Een studie heeft uitgewezen dat met een gepersonaliseerd programma de slagingskans 2,5 keer wordt vergroot. Aangezien iedereen anders is, is het belangrijk om te achterhalen wat genetische zwakheden zijn en hoe we onze genetisch sterke punten kunnen gebruiken voor een lang en gezond leven.

Eet wat u wilt


U krijgt een lijst van meer dan 1000 voedingsmiddelen die op maat is afgestemd op uw genen. Deze lijst geeft aan
wat u zonder problemen kunt eten en wat u het beste kunt vermijden. Op deze manier kunt u eten wat u wilt!

Welke vragen worden door deze analyse beantwoord?


Bij de analyse worden meer dan 110 genetische variaties getest en krijgt u antwoord op de volgende vragen:

 • Hoe groot is uw risico op een van de ruim 35 verschillende stofwisselingsaandoeningen en -ziektes?
 • Hebt u een beperkte calciumopname?
 • Welke medicijnen kunnen bijwerkingen hebben en welke medicijnen werken het beste voor u?
 • Welke veranderingen in levensstijl zijn aan te bevelen?
 • Is Omega 3 goed voor uw cholesterolniveau?
 • Hoe effectief kan uw lichaam zich ontdoen van zware metalen, chemische stoffen en rook?vraagteken
 • Hoe kunt u het ontgiftingsproces van uw lichaam bevorderen?
 • Hoe goed bent u beschermd tegen oxidatieve stress?
 • Welke micronutriënten heeft uw lichaam nodig en in welke dosering?
 • Kan uw lichaam CoQ10 op een juiste manier verwerken?
 • Waardoor bent u te dik? Door vet of koolhydraten?
 • Hoe kunt u het meest effectief gewicht verliezen en op gewicht blijven?
 • Welke invloed hebben alcohol, koffie en verslavende middelen op uw gezondheid?
 • Welke voorzorgsmaatregelen moet u nemen om gezond te blijven?
 • En nog veel meer vragen….


Voordelen

Door de relevante polymorfieën te analyseren kunnen we waardevolle informatie verkrijgen over het voorkomen en behandelen van bepaalde ziektes. U ziet voor welke ziektes u een genetische aanleg hebt, welke medicijnen het meest effectief voor u zijn en hoe u de risico’s kunt reduceren.

De voedingsanalyse helpt u ook bij het aanpassen van uw voeding om risico’s op ziektes weg te nemen en gezond te blijven. 

De analyse voor gewichtsverlies helpt u om snel en effectief gewicht te verliezen of zonder veel moeite een optimaal gewicht te behouden.

Overzicht

 • Analyse van meer dan 110 genetische variaties
 • Invloed op meer dan 35 verschillende ziektepatronen
 • Inschatting van werking en bijwerkingen van ruim 230 medicijnen
 • Bepaling van benodigde micronutriënten

Prijs
De genetische gezondheidstest kost € 1795.

Genetische voedingsanalyse

Dit pakket omvat al genetische analyses voor een gezond dieet en gewichtsbeheersing. Nutrigenetics is een dieetplan dat even uniek is als u! Genetische variaties beïnvloeden hoe uw lichaam reageert op bepaalde voedingsstoffen en ingrediënten en welke stoffen goed worden omgezet en gebruikt. De analyse van meer dan 50 genetische variaties geeft ons waardevolle informatie over uw aangeboren sterke en zwakke punten.

Welke voedingsmiddelen zijn gezond voor u?

Om te bepalen of een bepaald voedingsmiddel of ingrediënt gezond voor u is, moeten we
naar het complete plaatje kijken. Calciumhoudende zuivelproducten zijn bij sommige genetische stofwisselingsproblemen erg gezond voor het lichaam, maar kunnen soms ook juist ongezond zijn. In die gevallen moeten stofwisselingsproblemen worden aangepakt met behulp van andere voedingsmiddelen met een hoog calciumgehalte, om andere problemen te voorkomen.

Als er bij deze aandoening ook nog sprake is van een verminderde detoxificatie (ontgiftiging) van zware metalen (zoals lood) vanwege andere genetische variaties, is er een nog grotere behoefte aan calcium en andere micronutriënten. De feitelijke calciumbehoefte kan daarom alleen worden bepaald als er naar alle relevante genen is gekeken.

Gewichtsvermindering

Aangezien iedereen andere genen heeft, slaan sommige mensen teveel ongezond vet op, terwijl anderen misschien wel twee keer zoveel vet in hun dieet hebben, maar alleen opslaan wat ze nodig hebben. De optimale sport- en bewegingsbehoefte is ook genetisch bepaald. Regelmatig sporten draagt bij sommige mensen bij aan een zeer snel gewichtsverlies, terwijl voor anderen fysieke inspanning veel minder effect heeft. Sommige mensen verliezen gewicht door hun calorie-inname te beperken, maar bij anderen werkt dit veel minder goed. Al deze individuele verschillen zijn genetisch bepaald en dit verklaart waarom sommige mensen snel gewicht kunnen verliezen met een dieet met weinig vet, terwijl anderen voor hetzelfde resultaat juist moeten sporten.

Welke vragen beantwoordt de analyse voor u?

 • Hoe kunt u via uw dieet uw homocysteïne, triglyceride en cholesterol binnen de normaalwaarden houden?
 • Kan het lichaam zich op een adequate manier ontdoen van as, roet, (tabaks)rook, bestrijdings-, en oplosmiddelen en zware metalen?
 • Hoe kunt u via uw dieet het ontgiftingsproces van uw lichaam bevorderen?
 • Hoe goed is uw lichaam bestand tegen oxidatieve stress?
 • Hoe kunt u uw lichaam het beste helpen in de strijd tegen vrije radicalen?
 • Hoe snel wordt cafeïne afgebroken en welke impact heeft dit op uw cafeïneconsumptie?
 • Hebt u aanleg voor overmatig alcoholgebruik?
 • Hebt u een verhoogde behoefte aan ijzer of moet u voedingsmiddelen die veel ijzer bevatten juist vermijden?
 • Hebt u een beperkte calciumopname?
 • Hoe kunt u de conditie van uw gewrichten verbeteren door middel van gerichte voeding?
 • Welke ingrediënten moet u vermijden en welke moet u juist wel eten?
 • Wat is de aanbevolen hoeveelheid van ruim 20 verschillende vitaminen en mineralen?
 • Hoe kunt u meer dan 20 stofwisselingsproblemen voorkomen met het juiste dieet?

Er worden acht genen getest die antwoord geven op vragen over obesitas en gewichtsverlies:

 • Uw genetische aanleg voor obesitas.
 • Wordt obesitas veroorzaakt door vet? Of door koolhydraten?
 • Hoe sterk is het jojo-effect?
 • Wordt er vet rond de organen opgeslagen?
 • Hoe zit het met uw honger- en verzadigingsniveau?
 • Hebt u vanwege uw genen de neiging om calorierijk voedsel te eten?
 • Hoe effectief is het voor u om het aantal calorieën te beperken (minder te eten) om af te vallen?
 • Hoeveel spiermassa verliest u door uw calorie-inname te beperken?
 • Wat is voor u de beste verhouding tussen kracht- en conditietraining?
 • Wat kunt u zonder problemen eten en welke soorten voedsel zou u moeten vermijden?

Voordelen

Door meer dan 50 genen te analyseren die relevant zijn voor uw voeding kunnen we nu bepalen waaraan u mogelijk op grond van live healthyuw stofwisseling een tekort hebt. De analyse kan verminderde detoxificatie van zware metalen, bestrijdings- en oplosmiddelen aan het licht brengen, u helpen bij het vermijden van voedingsmiddelen die u slecht verdraagt en ertoe bijdragen dat u uw lichaam optimaal voorziet van belangrijke voedingsstoffen.

Genetische analyse kan zelfs uitwijzen of
stoffen die algemeen als gezond worden beschouwd op een normale manier door uw lichaam worden opgenomen.

Overzicht

 • Analyse van meer dan 50 genetische variaties
 • Invloed op meer dan 20 verschillende stofwisselingspatronen
 • Beoordeling van ruim 1000 soorten voedsel op basis van uw genen
 • Uw persoonlijke behoefte aan meer dan 20 soorten vitaminen en mineralen in kaart gebracht
 • Beoordeling van ongezonde ingrediënten
 • Voedingsprogramma van ruim 60 pagina’s
 • 2,5 keer meer kans op succesvol gewichtsverlies
 • Wat is voor u de grootste boosdoener voor overgewicht: vet of koolhydraten?
 • Genetisch dieet- en trainingsschema op maat
 • Een programma voor gewichtsverlies dat uw leven lang van kracht blijft
 • Menuschema’s op basis van uw genen
 • Toegang tot uw dieetplan via uw persoonlijke ‘MY PURE’-account in het portaal op www.puregeneticlifestyle.com

Meer informatie over alle specifieke genanalyses vindt u opwww.puregeneticlifestyle.com


Prijs

De Genetische Voedingstest kost €995.

Hoe werkt het?

Als u een van de tests aanvraagt krijgt u een DNA-monsterkit voor een speekseltest toegestuurd. Met een wattenstaafje neemt u of wij, speeksel af. Dit stuurt u op. In het laboratorium worden de genen eruit gehaald. Alleen de gensegmenten die corresponderen met variaties worden onderzocht.
De wetenschappers evalueren vervolgens uw genetisch profiel en stellen een persoonlijk programma voor preventie en behandeling voor u op. U ziet voor welke ziektes u een genetische aanleg hebt, welke medicijnen het meest effectief voor u zijn en hoe u uw risico’s kunt beperken.

De wetenschappers beoordelen uw genetisch profiel en stellen een persoonlijk dieet- en gewichtsbeheersingsplan op waarmee u snel en effectief gewicht kunt verliezen of moeiteloos een optimaal gewicht kunt behouden. U ontvangt een lijst met ruim 1000 pure boeksoorten voedsel waaraan op basis van uw genen een waarde is toegekend en aanbevelingen die u gemakkelijk in uw dieet kunt doorvoeren.

U ontvangt een online rapport dat u kunt vinden in uw portaal en een persoonlijk en uniek boek waar u uw leven lang profijt van zult hebben!

Tijdens het hele proces ontvangt u statusupdates, zodat u precies weet in welke fase uw genetische analyse zich bevindt en wanneer u deze kunt verwachten.

Doorlooptijd

Genetisch testen is een zeer complexe technische procedure, die nog eens bemoeilijkt wordt door verschillen in monsterkwaliteit. Dat is de reden dat de doorlooptijd (gemeten vanaf het moment van aankomst van het monster tot verzenden van het rapport) 3-4 weken bedraagt.

Wereldwijd is de gemiddelde verwerkingstijd van genetische analyses meestal zo’n 6-12 weken, daarom vragen we uw begrip voor onze maximumtijd van 4 weken. De verwerkingstijd is hoofdzakelijk afhankelijk van de kwaliteit van de monsters. Als de monsters zijn genomen na het tandenpoetsen of als iemand kort geleden heeft gegeten of gedronken, gaat de monsterkwaliteit doorgaans achteruit.

Het laboratorium

Het laboratorium is toonaangevend op het gebied van genetische diagnostiek. Zowel de medisch genetische analyse als de laboratoriumvoedingsanalyse worden inhouse gedaan in een volledig geautomatiseerd laboratorium voor menselijke genetica, dat goedgekeurd is voor medische diagnose, en binnen een laboratoriumnetwerk van ruim 100 genetische laboratoria met een portfolio van meer dan 3200 verschillende medische genetische tests.

Beste gegevensbescherming

Om de bescherming van uw gegevens te kunnen waarborgen wordt elk monster beveiligd met een versleutelde cijfercode. De gegevens van patiënten en de genetische analyseresultaten worden apart op verschillende beveiligde servers opgeslagen, waarvan de toegang streng is gecontroleerd.

De analyseresultaten worden dubbel gecontroleerd door gekwalificeerde wetenschappers om de nauwkeurigheid van de resultaten en de aanbevelingen te kunnen waarborgen.

Hoogste niveau van certificering
Ons laboratorium is een van de meest geavanceerde en geautomatiseerde laboratoria in
Europa en heeft verschillende certificeringen en systemen voor kwaliteitsborging die ruimschoots aan internationale normen voldoen.

MY PURE-account

Als u uw genetisch profiel hebt ontvangen, ondersteunen wij u bij het optimaliseren van uw huidige en latere gezondheid met adviezen voor aanpassingen in uw levensstijl, voeding en beweging op basis van uw genetisch profiel. 

Uw persoonlijke account is de gemakkelijkste manier om uw voeding in overeenstemming te brengen met uw genen. Uw account op de bevat al uw persoonlijke genetische gegevens van uw genetische analyse en doet alle ingewikkelde berekeningen voor u. Met een paar klikken kunt u een optimaal dieetmenu voor een hele week plannen. Gepersonaliseerde menu’s en recepten in overeenstemming met uw genetisch profiel!

Voordelen van de “MY PURE”-portal

 • Toegang tot 15.000 ingrediënten
 • Toegang tot 140.000 merkproducten
 • 800 recepten afgestemd op uw genetisch profiel
 • Automatische boodschappenlijst
 • Planning van uw trainingsschema
 • Bijhouden van uw gewichtsverlies

MY PURE-lidmaatschap

Als u een PURE genetische analysetest aanschaft, krijgt u toegang tot het online “MY PURE”-portaal. Een MY PURE-lidmaatschap biedt u echter nog veel meer belangrijke voordelen, zoals de gepersonaliseerde supplementen die u elke drie maanden per post ontvangt. Bij uw registratie kunt u zich meteen voor het MY PURE-lidmaatschap aanmelden.

Het MY PURE-lidmaatschap omvat:

 • Persoonlijke supplementen op basis van uw genen (u ontvangt deze supplementen om de drie maanden)
 • Maandelijkse nieuwsbrieven
 • Maandelijkse menusuggesties
 • Toegang tot uw online “My PURE”-account
 • Toegang tot 15.000 ingrediënten
 • Toegang tot 140.000 merkproducten
 • 800 recepten afgestemd op uw genetisch profielvitamins
 • Automatische boodschappenlijst
 • Online planning van uw trainingsschema
 • Bijhouden van uw gewichtsverlies
 • Online raadplegen van uw rapport

Dit pakket kost in totaal € 99 per maand.

Voor al het bovenstaande kunt u ons benaderen (G&R Advice C.B.), voor zowel begeleiding als behandelingen. Wij bieden de mogelijkheid om te begeleiden of behandelen op Ibiza en in Nederland.

Wij kunnen u deze tests tegen gereduceerde prijs aanbieden dmv de button welke gekoppeld is aan een speciale code.

Discount code

Voor meer informatie even contact opnemen via onderstaande button, en we reageren zo snel mogelijk.

Neem vrijblijvend contact op

health 2