Nieuw begin op Ibiza

Follow my blog with Bloglovin

Onze eerste kwartaal Ibiza.

Na hectische weken vooraf waarin Rob al op Ibiza was en ik (Gaby) nog met de overdracht van de praktijk bezig, was het settelen op Ibiza eentje van verwondering, blijdschap en tevredenheid.


Tot op de dag van vandaag hebben we nog geen seconde spijt van onze beslissing gehad. Via Messenger, mail en FaceTime hebben we nog regelmatig contact met onze cliënten, waardoor het Ibiza gebeuren gewoon een verlengstuk van Nederland is.
Londen, waar Nini woont, is nóg makkelijker te bereiken via Ibiza dan via Nederland en, nog leuker, veel goedkoper ook.
Binnenkort dus 4 dagen Londen gepland 🙂
Maayke zit haar laatste maanden uit in Nederland en komt dan ook hierheen, om een jaar lang uit te zoeken of ze hier wilt blijven en hier de kost kan verdienen.

Het huis is op ons lijf geschreven en de aparte praktijk daarbij is een waar genoegen.

image
Pak onze onbespoten sinaasappelbomen erbij, en gelukzaligheid valt ons ten deel.
Gaandeweg, na onze facebookcampagne is onze naam een gevleugeld begrip op het eiland. Mensen herkennen ons van de website foto’s.
Bioresonantie is, gek genoeg, nog geen bekend begrip op Ibiza. Enkelen kennen het en maken dus ook afspraken maar de meesten begrijpen niet goed wat je doet. Een uitdaging die wij al eens eerder meegemaakt hebben, dus bekend. We gaan er weer voor en ook dit gaat weer lukken.
Door de ervaring die onze gasten (ja,ja die zijn er al geweest) met zich meebrachten, hebben wij besloten een retreat te openen. (Zie menu op de website). Dat voor twee weken in de maand, per keer één week. Zodoende houden wij ook nog tijd voor onszelf en voor de praktijk over.

Het toeristenseizoen staat nu voor de deur, en iedereen is in volle afwachting voor de komende drukte, we gaan het meemaken 🙂

Regelmatig zal ik hier een blogje plaatsen, de ene keer over wat wij meemaken, de andere keer over dingen die voor de gezondheid belangrijk zijn.

Op FB pagina zal ik linken door blijven sturen, maar de echte beweging zal zich hier op de website voltrekken.

Start op Ibiza

Uitzicht over de sinaasappelbomen

Leave a comment