Mijn droom, jouw droom….

Nadenken…

Nu de markten zo´n beetje weg gaan vallen, één voor één, en de gasten in minder grote hoeveelheden arriveren, dat wij daardoor wat langer kunnen mijmeren op bed, dan ga je nadenken. Nadenken over wat je nou eigenlijk zou willen. Uiteraard een zorgeloos bestaan waarbij je de dingen doet die je graag doet.

Wat zou ik graag willen. Zou ik stoppen met werken …brrr, nee daar moet ik niet aan denken. Zou ik net zo veel werken zoals ik nu doe. Brrrr…nee ook daar moet ik niet aan denken. Zou ik hetzelfde blijven doen. Nou nee, dat ook niet!

Wat zou ik nou eigenlijk willen.

Het meest ideale zou zijn dat wij onze passie konden volgen, en onze retreats op frequente basis (zo´n 1x per maand) konden doen. Daarnaast een markt in de winter en 3 in de zomer. Dat zou rust, sociaal contact en inkomen opleveren. De rest kan dan aangevuld worden door Futurenet.

Wat een droom, wat een heerlijk leven, wat een dankbaarheid overstroomt mij wanneer ik besef dat dit deze winter al gaat gebeuren.

Retreats


Onze statistieken op de website schieten omhoog, puur doordat de mogelijkheid door Futurenet wordt gegeven om ook daar te adverteren met je business.  We komen hoger in de ranking bij google, daardoor worden we zichtbaar en dat geeft de start voor al onze retreats (http://www.bioresonance-ibiza.com/retreats/), we worden zichtbaar!

Pensioen

Daarbij hoef ik mij geen zorgen meer te maken voor ons pensioen, immers, Futurenet heeft ook nog de matrix. De matrix is het hart van Futurenet, daar komen alle mensen die deelnemen bijeen in een verdienmodel. Dat hart is je pensioen voor later. Een ingenieus systeem als alternatief voor de huidige pensioenfondsen, waar je je zuur verdiende geld gewoon door misbeleggingen ziet wegslinken, en je dus helemaal geen goed (beloofd en verplicht) pensioen hebt later.

Net zoals ze nu al beginnen dat je je moet verzekeren, dan verdien je al helemaal niets meer als zzp’er. Helemaal niet nodig met het verdienmodel van Futurenet. Je kan gaan dromen over later, en dat later is ook zoooo dichtbij. Ongelooflijk gewoon….

Wat heeft Ibiza mij gebracht

Ik ben ook zo dankbaar dat ik een man heb die, dezelfde seconde dat ik mijn idee in Nederland had geuit, zei “wanneer gaan we naar Ibiza, dan ga ik de koffers alvast pakken”. Zonder deze stap hadden we nooit het leven gehad, wat wij nu hebben. Knetterhard werken, zo hard dat wij lachen om de mensen die zeggen dat ze hard werken met 4 dagen in de week vaste baan……..

Dat is niet netjes, maar dat geeft aan hoe hard wij, op onze 60 jarige leeftijd werken. Echter, dat deden wij ook in Nederland. Hier houden wij er wat van over, en in Nederland hielden de belasting en de zorgverzekering er wat aan over. Die waren erg blij met ons, net niet zo blij dat ze ons met rust gingen laten. Maar wel zo blij, dat ze meer wilden en nog meer wilden. Dat ging ons te ver. Hier op Ibiza word je nog gewaardeerd en gezien in je harde werk, en mag je zeker heel wat overhouden gelukkig.

Passie

Wij gaan voor onze passie, en jullie? Wat is jullie passie…wat zou je willen en hoe denk je dat te kunnen bereiken? Het is voor ons allemaal weggelegd, we kunnen allemaal onze dromen waar maken, hoe sterk is die overtuiging in jou! Hoe sterk is de wens om je droom waar te maken? Geloof mij, het lukt! Leg je er nooit bij neer, als iemand je zegt dat dit niet kan of dat het te hoog gegrepen is. Dat zijn de overtuigingen van de ander, en zeker niet die van jou. Ga altijd die droom achterna, en zorg dat je hem waar maakt. Dat is wat de bedoeling is van ons leven, ons leven is niet bedoeld om dienstbaar aan de overheid te zijn, ons leven is bedoeld om te ontdekken wat onze passie is, wat het uiteindelijke plan van onze blauwdruk is. Alleen dat maakt gelukkig en voldaan.

Mensen ga voor je droom…de kansen liggen voor het grijpen, wees niet bang maar grijp ze!!

Leave a comment