IMG_5241Mediteren op het zonnige eiland Ibiza.

Onder de bezielende leiding van Rob geven wij meditaties in onze tuin. Dit kan tussen de sinaasappelbomen bij ondergaande zon of overdag. Maar zelfs ook op een andere mooie plek op het eiland.  Rob gebruikt de meditatiemethode van Dethlefsen waarbij volledige ontspanning bereikt wordt.2016-04-29 01.15.33

De meditatie kan worden aangepast op de wijze waarop jij/jullie dat prettig vinden (bijv. één op één of in een groepsgebeuren…).

Het mediteren is vooral gericht op het achterlaten van eventuele stress. Ons doel is om de rust, die het eiland uitstraalt, bij je binnen te laten komen.

Na het mediteren (of lichte trans) voel je je herboren en is je drukke leven ver van je vandaan. Ideaal dus om geest en lichaam de kans te geven weer aan te sterken.

Na het mediteren in onze tuin zal er nog gelegenheid zijn voor hangmat relaxation. Ook hier maken wij gebruik van onze prachtige sinaasappelbomen. Daarbij zorgen wij graag voor een kopje verse munt thee of verse sinaasappelsap. Het benutten van ons privé zwembad is natuurlijk ook mogelijk. Wat heerlijk om een frisse duik te nemen na het mediteren.image

De hele meditatie zal ongeveer een uur in beslag nemen.

De mogelijkheid bestaat ook om bij ons te boeken voor een week. In deze week zullen allerlei technieken gebruikt worden en aangeleerd worden. Eenmaal thuis kan dit dan nageleefd worden op een eenvoudige wijze, waardoor de balans iedere keer thuis hersteld kan worden. Eventueel zijn er nog na-afspraken mogelijk via skype of face-time.

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kun je contact met ons opnemen.

boek nu