Mediteren op het zonnige eiland Ibiza.

Het gevoel ervaren dat je écht even helemaal los bent van de aarde, door middel van de love stone(d) meditatie…

Onder de bezielende leiding van Rob geven wij meditaties in onze tuin.  Hoe fijn is dat? Even alleen maar gefocust zijn op een stem die je meeneemt naar een rustige en veilige plek, een plek die niet op google maps staat, een plek die je tijdens je verblijf opIMG_5241 Ibiza ook niet zult vinden.

Velen hebben wel eens gemediteerd in hun leven, maar wat deze meditatie zo speciaal maakt is niet alleen de prachtige tuin waarin je je bevindt, maar ook de hangmatten waarin je letterlijk even wegzweeft.

Heb je er wel eens aan gedacht om niet alleen je lichaam maar ook je gedachten wat rust te geven?

Tijdens de love stone(d) meditatie zal de door jou uitgekozen mandala steen, centraal staan als voorwerp, zodat jij jezelf als ook de steen kunt vullen met liefde en kracht.

Niet alleen tijdens de meditatie zal de mandala steen je begeleiden, maar telkens als je, nadat de meditatie voorbij is, naar de mandala steen kijkt word je herinnerd aan de mooie wereld binnen jezelf. Het zou kunnen worden omschreven als de wereld vol liefde……

Deze sessie kunnen tussen de sinaasappelbomen bij ondergaande zon of overdag. Maar zelfs ook op een andere mooie plek op het eiland.  

De meditatie kan worden aangepast op de wijze waarop jij/jullie dat prettig vinden (bijv. één op één of in een groepsgebeuren…).

Meditatie in onze tuin

Na het mediteren in onze tuin,  zal er nog gelegenheid zijn voor hangmat relaxation. Ook hier maken wij gebruik van onze prachtige sinaasappelbomen. Daarbij zorgen wij graag voor een kopje verse munt thee of verse sinaasappelsap. Het benutten van ons privé zwembad is dan ook mogelijk. image

De hele meditatie zal ongeveer een uur in beslag nemen.

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kun je contact met ons opnemen.

boek nu