HYPNOSE

HYPNOSE

keep-calm-it-s-just-hypnosis-1Vandaag maar weer eens iets over de wondere wereld van hypnose vertellen. Zo veel mensen hebben hier angst voor. Dat is totaal niet nodig. Het zou wat zijn zeg…een willekeurige hypnotiseur zou je zo maar voor altijd in een wannabee kikker kunnen veranderen. Zou mooi wel fijn zijn, want al dát zou kunnen, kan ook wereldvrede bereikt worden.
Er zijn inmiddels immers zo veel mensen die kunnen hypnotiseren, dan is dat een koud kunstje.

Met andere woorden….er kan nooit wat gebeuren wat je zelf niet wil dat gebeurt!
We kennen allemaal waarschijnlijk wel de reclame van “even Apeldoorn bellen”, de acupuncturist heeft de client helemaal volgeprikt met naalden en dan breekt er brand uit… hilariteit alom, acupuncturist springt uit het raam en laat client achter….
Dat is natuurlijk fictie, want zodra jouw brein iets niet wilt, dan gebeurt het ook niet.

Al die showprogramma´s laten realiteit zien en ook weer niet. De mensen op het podium hebben altijd een vurige wens gehad om in de schijnwerpers te staan en worden van te voren uitgezocht. hypnoseGebrek aan géne wordt getest en grenzen worden getest, daarna wordt er nog gekeken of ze makkelijk onder hypnose gaan EN ze worden (wanneer ze bij de groep voor de show mogen horen) van te voren al onder hypnose gebracht.

Dus laat je nooit gek praten hierover want al het moois wat met hypnose bereikt kan worden gaat zo verloren!

Deze week hebben we weer een client gehad die wilde stoppen met roken. Ze dacht niet dat ze onder hypnose was geweest want ze hoorde nog alles 🙂 Ja uiteraard, een hypnotiseur moet je toch kunnen horen, anders zak je niet weg in de trance. Dus zo zijn de gedachten over hypnose, ik wilde met deze blog toch wel even heel duidelijk maken dat het iets anders in elkaar zit dan dat de publieke opinie aangeeft.

Dezelfde client kwam fris en monter onze praktijk binnen, lekker kletsen en heel erg bij de tijd. Na de hypnose (wat zij dacht dat ze niet had ondergaan) kon ze niet stoppen met geeuwen, was niet tegen te houden. Vol verbazing realiseerde zij zich dat ze wel degelijk diep onder hypnose was geweest.

hypnose 3Check eens waar hypnose allemaal bij kan helpen, werkelijk bijzondere resultaten en echt iedereen die het een keertje heeft meegemaakt is vol verwondering en blijdschap.

Voel geen angst want er kan totaal niets gebeuren wat je niet wilt, het brengt dus alleen maar verbetering.

Leave a comment