Het leven van een VIP, hoe word je een VIP en wil je wel een VIP zijn?

Wat is een VIP. 

Wat is een VIP eigenlijk. Een VIP, in mijn ogen, is iemand die zich op elke level van de samenleving thuis voelt. Iemand die zich van niets, opgewerkt heeft tot iets. Iemand die daardoor de problemen kent en erkent van elk level en daar een oplossing voor weet aan te dragen. Iemand die niet boos wordt als die oplossing niet met beide handen aangepakt wordt, maar iemand die begrijpt dat het pad dat aangereikt wordt, nog niet bestemd is voor diegene en dat dit op een later ogenblik vanzelf nog een keertje wordt aangeboden. Een VIP begrijpt de zin en onzin van het leven. Ziet dat je niet “iemand” bent wanneer je een champagnefles van 800 euro koopt, maar die ziet dat die fles niet leeggedronken wordt en deze meegeeft aan iemand die dit nog niet kan kopen. Wel daarbij gelijk de weg aangeeft hoe hij of zij deze wel kan kopen op een gegeven moment.

Een VIP in mijn ogen, is iemand die kan delen en nooit stopt met delen. Niet concreet delen, door zijn geld uit te delen. Maar delen hoe je waar komt. Dit nooit ten gelde maakt, maar gewoon gratis deelt. Puur uit liefde voor de medemens.

VIP’s van tegenwoordig

Ik hoor jullie zeggen… “ja jeetje, waar vind je die mensen nou…die zijn op een hand te tellen”. Dat klopt inderdaad. Ik vind ook dat de VIP´s van tegenwoordig helemaal geen VIP´s zijn. De meesten zijn mensen die heel goed met hun ellebogen kunnen werken. Die de plaats bijzonder prettig vinden, waarvan het ego zo gestreeld wordt dat ze vergeten dat deze roem bijzonder vergankelijk is. Die vergeten dat ooit in een ver verleden iemand die lijn is begonnen zonder iets, en dat je nog steeds dankbaar moet zijn voor dat wat je in je schoot hebt gekregen. Hetzij door elleboog werk, hetzij door keihard werken. Dankbaar voor de mogelijkheden die zijn aangeboden. De ware VIP is degene die achter deze persoon staat en zegt “pas op he…dit gaat niet goed zo” En vertelt wat er zou kunnen veranderen om alsnog de status te behouden.

Talenten/Capaciteiten

Iedereen kan veel geld verdienen. Geld ligt inderdaad op straat. Je moet het alleen willen zien. Er zijn enorm veel verdienmodellen, de een wat makkelijker dan de andere. De een ligt je meer dan de andere. Maar geld verdienen kan iedereen, daarom hoef je nooit jaloers te zijn op de rijkdom van een ander. Immers, die persoon heeft capaciteiten die jij niet hebt. Belangrijk is dus, om te kijken naar de capaciteiten die deze persoon wel heeft, en of jij die, deep down, misschien ook hebt of kan aanleren. Of, nog beter, je eigen capaciteiten ontdekken. Kijk in de spiegel, kijk naar jouw talenten en, heel belangrijk, kijk naar wat je tegenhoudt om deze talenten te gebruiken.

Angst

Om VIP te worden zal je als eerste angsten kwijt moeten zien te raken. Veel mensen hebben angst voor geld. Eigenlijk angst voor GEEN geld. Daarbij is de angst toch altijd gekoppeld aan dat ene woordje “geld”. Ik had dat ook, want, laten we wel wezen, de rekeningen en de belastingdienst hebben geen compassie met “geen geld”. De angst is er van oudsher ingeramt hè! De angst nam al de overhand vroeger bij de pachters, want oh wee als het pachtgeld niet op tijd geint kon worden dan werd de oogst plat gebrand en hadden ze geen eten meer. Eigenlijk vergelijkbaar met de huidige belastingdienst…oepsss

Vertrouwen

Hoe raak je die angst kwijt? Door vertrouwen te hebben, want heus het kosmos laat je niet in de steek. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat je geld uit moet geven als water, maar wel dat je niet bang hoeft te zijn. Zeg nou zelf, als je achterover leunt en een 10 of 20 jaar terugkijkt….is er ooit een probleem geweest dat niet is opgelost? Misschien met wat pijn of veel moeite, maar het is opgelost. Daardoor zal je toch vertrouwen kunnen krijgen. Echter, wat de tv en al het omringende publieke gebeuren erin stampt is angst, angst, angst. 

Het leven

Ik háát die angst, deze ongelooflijke haat daartegen is ook niet goed want dat verkrampt ook. Dus ik ben in de rebellie beland. Ben natuurlijk een rebel in hart en nieren, maar blijf vertrouwen in het kosmos en dat het kosmos dit never nooit niet bedoeld kan hebben met het leven. Het leven is om lessen te leren en niet om verkrampt te schrapen om genoeg geld voor je rekeningen te hebben. Dus dat moet anders. 

Verschillen

Het verschil tussen arm en rijk is ook zo´n puntje van aandacht. Dat is ook zo raar. We hebben er zelfs een gezegde voor “de duvel schijt op een de grote hoop”. Dat is wel een gegeven in de huidige samenleving, alleen wordt de groep die tot de grote hoop behoort wel steeds kleiner, en de andere groep steeds groter (logisch gevolg natuurlijk). In het vorige blog heb ik het er al over gehad, dat ik het basisinkomen zo´n fantastisch iets vind. Dat blijf ik vinden en dat blijf ik zoeken en dat blijf ik zeggen.

Het kosmos

Het kosmos, het universum, het alles of hoe je het ook noemen wilt is er ook, en deze doet echt mee in het leven. En deze is het er gewoon niet mee eens. Er gaat te veel mis. Er moeten dus mogelijkheden zijn om dit op te lossen en dat is niet via de gebaande
paden. Als een knop van het licht het niet doet, blijf je daar niet steeds op drukken om te kijken of het licht het toch niet onverhoopt gaat doen.

Er zijn tal van mogelijkheden. De enige waar ik voor ga is datgene wat zorg wegneemt en rust ervoor in de plaats zet. Want geld maakt nooit gelukkig, dat is een ding wat zeker is. Als echter een gebrek aan geld zorgt voor angsten en zorgen, en daardoor de voortvloeiende ziektes, dan is het echt zaak om daaraan te werken. Op alle mogelijke manieren.

Voorwaarde

Voorwaarde is echter dat wanneer je de weg hebt gevonden, wanneer ik je die misschien mag wijzen, dat je dan ook de echte VIP wordt. Want het kosmos is keihard, wanneer je de (in mijn ogen) mislukte VIP wordt, dan kan het wel eens heel anders uit gaan pakken.

Kortom…laten we met ons allen de energie eens op gaan pakken, zorgen dat we een VIP leven kunnen gaan leiden en daarmee in
ieder geval onze directe omgeving in een positieve vibe neer gaan zetten, zodat we de energie in onze omgeving totaal om kunnen gaan keren. 

Ik heb mijn eigen manier gevonden om dit te bewerkstelligen, daarin wil ik je best meenemen. Alles wat je daarvoor moet doen is vragen (via messenger, via email info@bioresonance-ibiza.com of via het contactformulier van bioresonance-ibiza.com). 

Het kan ook zijn dat jij jouw idee hebt, is ook prima, maar ga die dan ook uitvoeren en, niet te vergeten, delen!

LATEN WE HET LEVEN NOU, POTVERDORIE, EENS GAAN LEVEN!

Leave a comment