HARTVERWARMEND

HARTVERWARMEND

Wat was dat hartverwarmend deze maand. Al die oud cliënten die langs zijn gekomen. Die ons “project”IMG_5436 fantastisch vinden, die van onze gastvrijheid genoten hebben. Dat was ook de reden dat wij naar Ibiza zijn verhuisd. Puur om te kunnen delen, meer zijn dan alleen therapeut en je werk te doen. Nu kunnen we alles samenvatten. Onze gastvrijheid delen, onze ruimte delen EN onze expertise uitdragen. Door de jaren heen, mag ik wel zeggen, hebben wij héél wat kennis vergaard, maar wat heb je aan die kennis als je het niet kan of mag uitdragen.
In Nederland was dit lastig, dan ben je door de wetgeving en het weer, uitermate beperkt.

Op Ibiza heb je alles voorhanden.

  • Het gezonde voedsel maakt dat de gasten gelijk het verschil in hun lichaam voelen, daarbij weten wij ook heel goed hoe en waar dat voedsel in Nederland te verkrijgen is.
  • De rust maakt gelijk duidelijk bij de gasten, dat zij niet zwak in elkaar zitten maar dat de stress een heel grote boosdoener is. Wij kunnen zorgen dat bij ons gelijk de stress afgenomen wordt en geven handvatten mee hoe dat in Nederland vol te houden is.
  • Door vaak het toch ongezonde leven (hoe gezond je ook denkt te leven) treedt er verzuring op in het lichaam wat medeveroorzaker is van de vermoeidheid die de meesten parten speelt. Vaak speelt een candida parten. Ook daar hebben we de expertise voor in huis om dit in een week recht te trekken.

De omgeving

Dit alles kan plaats vinden in en om ons huis, tussen de sinaasappel boomgaarden. Hangmatten vindt jeIMG_5412 overal in de tuin, rustige plekjes te over om tot jezelf te komen en niet te vergeten, lekker relaxen aan het zwembad.
Wil je er even tussenuit, dan zijn de diverse baaitjes dichtbij, kan je heerlijk aan zee overdenken hoe anders je het in Nederland gaat aanpakken.
Wanneer wij dit zo rondvertellen zie je de gezichten veranderen, alleen al bij het idee. Eigenlijk heeft iedereen z0´n week 1 of 2 keer per jaar nodig. Puur om weer te voelen hoe het is, wanneer je niet belaagd wordt door stress of door kwaaltjes of door negatieve gedachten. Weer jezelf worden.

Verwenweek

Onze week retreat roept een volkomen gevoel van welbehagen, welzijn en welbevinden op. Het mooie wat wij ervaren bij onze gasten is dat ze een zekerheid hierdoor krijgen dat het geen fantasie is om je zo te kunnen voelen maar dat het werkelijk kán, het is mogelijk om je goed te voelen en rustig. Niet alleen tijdens de vakantie, maar gewoon altijd. Met een paar simpele handvatten is het mogelijk om je goed en volledig te voelen.

Een (zoals wij dat noemen) een menselijke APK is af en toe nodig, omdat je toch het gevaar loopt meegezogen te worden met de massa. Is dat een straf zo´n APK´tje … ik denk eerder een uitkomst en een zegen.

DSC_0099Ik hoop velen nogmaals te mogen begroeten bij ons en dat degenen die nog niet zijn geweest, zich ook mogen gaan laten verwarmen aan onze energie en de energie van Ibiza.

2 comments

  1. KarinReply

    Wat een (inderdaad) hartverwarmend, helder en heerlijk bericht! Geweldig dat jullie het ten volle leven en delen!

    Mijn aantal reisjes groeit en Ibiza staat op lijstje dat nog gaat komen!

Leave a comment