DNA SPEEKSELANALYSE

NIEUWSGIERIG NAAR EEN VROEGTIJDIGE DETECTIE VAN ZIEKTES EN VOEDINGSANALYSE OF GEWICHTSBEHEERSING D.M.V. DNA SPEEKSELANALYSE?

Eindelijk hebben we het voor elkaar. Mijn streven is altijd geweest om alternatief en regulier samen te trekken. Hoe moeilijk was alternatief regulierdat in Nederland. Hoewel er meer en meer huisartsen welwillend waren, enkele zelfs met briefjes kwamen om bepaalde zaken door ons te laten testen, was het door de wetgeving toch een onbegonnen zaak.

Nu we op Ibiza zijn begonnen, is er nog steeds die wil om het samen te doen. Echter, ook hier zijn artsen gewoon artsen en niet bekend of welwillend om de andere kant te bekijken. Ze willen niet bedenken dat er andere wegen kunnen zijn om te behandelen. Of sterker nog, om preventief te scannen en in te spelen op dat wat al op je genen vanaf geboorte aanwezig is. Door die kennis kan je je leven lang gezond blijven, puur omdat je risico verhogende producten mijdt en preventief te werk gaat.

Via via is pure genetic lifestyle op ons pad gekomen. Na een paar fijne gesprekken werd ons duidelijk, dat wanneer wij dit product (analyse) aan kunnen bieden er eindelijk een brug is geslagen tussen alternatief en regulier. De cliënten kunnen zelf bepalen of ze met de uitkomst naar de dokter gaan of verder via alternatieve weg behandelt/begeleidt willen worden.

G&R Advice helpt bij de uitslag van het DNA onderzoek, als ook bij de begeleiding op Ibiza en in Nederland (praktijk visioen, Breda).
Alle uitkomsten van die speekseltest kunnen wij uiteraard met bioresonantie begeleiden, waardoor de uitkomst puur een test blijft en de kwaal zich niet zal openbaren.
Gelukkig hebben wij alles in huis om deze begeleiding te bieden. Hoe fijn is dat?!

preventiefDe vraag kwam wel bij ons “wil je dit wel weten eigenlijk?” In eerste instantie zou je denken van niet. Leef bij de dag en zie maar wat er komen gaat. Aan de andere kant.…als je je enkels verstuikt hebt ga je ook niet met stiletto hakken op een klinkerweg lopen. Met andere woorden, je kan beter voorkomen dan genezen, toch? En wanneer je er op tijd bij bent, zijn een paar eenvoudige veranderingen in je levensstijl de oplossing. Terwijl, als je er te laat bij bent, er een rits medicijnen tegenover staan waar je je ook niet beter bij gaat voelen. Gelukkig is de huidige techniek er nu tenminste in geslaagd om vroegtijdige opsporing van ellende aan het licht te brengen.
Bij ons in de praktijk wordt oh zo vaak gevraagd of we kunnen kijken of de baarmoeder goed is, of er kanker aan zit te komen of…of… enz. Nu staat zwart op wit wat de zwakke plekken in je DNA zijn (let op. Het geeft niet aan dat je ziek bent of per definitie wordt. Het geeft een kanspercentage aan met je huidige levensstijl) en dan hoef je je over de andere dingen tenminste geen zorgen meer te maken. Bovendien heb je door je preventieve analyse, je gezondheid voor de toekomst zelf in de hand. Aanpassing van levensstijl kan voor de toekomst je leven bepalen.

Wanneer er behoefte is aan een analyse voor een specifieke kwaal (spierziekte die voorkomt in de familie, baarmoederhalskanker, of iets anders) dan zijn daar ook mogelijkheden voor. Even contact met ons opnemen en een en ander wordt geregeld. Uiteraard zijn de genoemde prijzen dan niet meer aan de orde. Voor specifieke tests liggen de prijzen vele malen lager.

Betalingsregeling behoort tot de mogelijkheid zodat deze test voor iedereen binnen bereik ligt. Bovendien mogen wij een ieder die via ons komt, een korting aanbieden.

Toch weer even wat stof om over na te denken komende week…

Interesse, klik op de link hieronder en wij beantwoorden al je vragen.

Neem vrijblijvend contact op

health 2

Leave a comment