BASISINKOMEN…. HELL YEAH!

Wees niet bang, ik ga het niet wéér over het basisinkomen hebben, dat is alleen ter intro. Eigenlijk gaat dit blog over vrijheid, vrijheid die voor jou, voor mij, voor iedereen op de deurmat ligt.

Iedereen die mij kent weet dat ik een fel voorstander ben van het basisinkomen. Toen ik 3 jaar geleden uit Nederland vertrok was dat ook omdat ik het vertrouwen in het Nederlandse overheidssysteem totaal verloren was. Niet alleen qua belastingstelsel, maar ook omdat de overheid heel, en ik herhaal HEEL, goed de voordelen van een basisinkomen zag. Die voordelen zijn echter voor de mens zelf, en daar is de overheid in Nederland nu net NIET mee bezig.

De voordelen van een basisinkomen zijn:

 1. zelfstandigheid
 2. eigen verantwoordelijkheid
 3. zelfstandige besluitvorming
 4. je kan doen wij JIJ leuk vindt, ipv wat je moet doen

Man oh man, wat een commotie brengt dat teweeg. Gratis geld, je moet wérken voor je geld, wat nou “dingen doen die je leuk vindt”, voedt je kinderen op met “het leven is nou eenmaal niet altijd leuk”, enz enz.

Soms zaten er in de commentaren rake dingen tussen, want ja, zeg zou zelf, als je minder begaafd bent of minder valide, dan ben je inderdaad afhankelijk van dat basisinkomen. Dat is geen vetpot. Het zou een huis, bed, huur en eenvoudig eten zijn. Geen villa, maar een kleinere woning. Het principe van het basisinkomen is dan ook dat je voor meer luxe, bij moet werken. Echter…dat kan nou eenmaal niet wanneer je eenvoudigweg niet kán werken.

Weg uit Nederland

Door de frustratie van het hele Nederlandse systeem, de manier van denken die men zich eigen heeft gemaakt de laatste, pakweg, 25 jaar, ben ik uit Nederland vertrokken. Ik wilde een vrijer bestaan, een gelukkiger bestaan in de buitenlucht waar de lucht nog schoon is en ik wilde vooral ook nadenken. Nadenken over wát het nu is, dat mensen zo volgzaam en zo afhankelijk maakt.

Nou….ik moet zeggen, de overheid en ook de multi nationals, hebben knappe manipulatieve experts in dienst. Angst is namelijk een bijzonder slechte raadgever, want die zorgt voor kopzorgen waardoor je het makkelijk gaat vinden om, zonder na te denken, orders op te volgen. Het lijkt wel een militaire aangelegenheid bijna.

Hoe werkt mijn brein?

Mijn favoriete programma, wat ik ook nog op Ibiza volg, is mindfuck. G e w e l d i g! Je ziet daar zo duidelijk hoe je brein werkt, je hebt niet eens in de gaten hoe die werkt. Die heeft een heel eigen pad wat die volgt. Je brein werkt gewoon samen met wat je ogen zien, zonder dat je hersens merkbaar werken. Zo bizar, en zo ben ik gaan begrijpen wat er gedaan wordt in de reclames, maar ook door de belastingdienst en door de overheid. Alles wordt heel zorgvuldig in elkaar gepast en uitgemeten om het overgrote deel van de bevolking te laten doen, wat zij willen dat ze doen. Kleuren, geuren, gezichten (in de spots), houding enz. Alles is op elkaar afgepast en degene die hier niet gevoelig voor zijn, volgen, als de bekende schaapjes, de massa.

Je eigen wereld creëren is mogelijk!

Wat nou als ik zou zeggen dat er een basisinkomen bestaat wat je helemaal zelf in de hand hebt. Niets gratis geld, niets van de overheid krijgen. Gewoon, buiten de overheid om ga je je vrijheid terug krijgen. Ga je doen waar jij zin in hebt, ga je voor jezelf een leven creëren waar je altijd van gedroomd hebt.

Ik ben hier op Ibiza een bedrijf tegengekomen, die alles vertegenwoordigt waar ik in geloof. Te gek voor woorden gewoon. Een bedrijf dat heeft ingezien dat graaien niks meer oplevert. Wel veel geld, maar ook een gebrek aan vrienden en geluk. Want zeg nou zelf, wat heb je aan geld eigenlijk, het is maar papier uiteindelijk en het brandt net zo hard als de krant. Dus, dat is niet hetgeen geluk brengt.

Wat is geluk? 

Geluk is vrijheid, vrijheid van denken en doen, op een plek waar jij wilt zijn. Vrijheid is te kunnen ontvangen zonder oordelen of vooroordelen. Vrijheid is te mogen zijn wie je bent. Maar wie ben je nou eigenlijk? Daar kan je alleen achter komen wanneer je geen kopzorgen hebt, wanneer je de ruimte hebt om te ontdekken.

Bedrijf

Dat bedrijf waar ik het over heb, denkt hetzelfde. Denkt groot, en denkt in de toekomst. Natuurlijk wil een bedrijf (het woord zegt het al, bedrijf, bedrijvig) groeien. Immers, je kan alleen voor anderen zorgen als je ook voor jezelf kan zorgen. Als het bedrijf niet zorgt gezond te blijven, dan kan hij ook niet voor al die mensen die afhankelijk zijn van dat bedrijf zorgen. Daar is niets mis mee.

Werk

Dit bedrijf heeft een structuur opgezet wat ervoor zorgt dat mensen met de minimale inspanning een basisinkomen van € 2000,— euro per maand oplevert. De effort bestaat uit 5 min per dag werk. 

JE HOORT HET GOED: “WERK”

Je kan dus tegen iedereen zeggen die tegen ¨luiheid¨ is, IK WERK! 

Dit bedrijf is een online bedrijf welke te vergelijken is (toen het in 2012 startte) met een Facebook voor bedrijven. Het het eerste sociale media platform welke mensen verbindt binnen de multi level marketing.

Oh jeeee, Gaby gaat het hebben over MLM, de zoveelste weer. Maar pas op he, ik deel nooit wat vóórdat ik het zelf helemaal uitgeprobeerd en uitgevogeld heb. Het is geen marketing praatje, het is delen van wat ik zie en wat voor mogelijkheden ik zie vanuit Ibiza, voor al mijn Nederlandse achtergelaten mensen.

Dus verder nu…bedrijf is op dit moment in 190 landen gestationeerd (en nog steeds meer landen komen erbij), heeft een groei doorgemaakt welke voor onmogelijk wordt gehouden EN zorgt daarbij nog eens in al die landen voor zijn mensen dat die ook zo´n groei kunnen doormaken EN is sponsor van vele sportclubs EN dient heel veel goede doelen EN zet zich in voor de gezondheidszorg. Kortom …. een bedrijf zoals de overheid zou moeten zijn!

Hoe gaat dit in zijn werk. Nou…luistert….

Iedereen weet dat in de advertentiebusiness bakken met geld verdient worden. Dat gaat naar niemand behalve naar de bedrijven die die advertenties maken.

Wat maakt een advertentie goed. Dat is wanneer deze ogen trekt, wanneer deze bekeken wordt. Dat was vroeger zo en is nu nog zo. Alleen nu is het veel belangrijker nog om hoog in de lijst op google te staan. Dat je een van de eerste bent die bekeken wordt. 

Hoe bereik je dat? Door heel veel ogen tot je beschikking te hebben, want hoe vaker er op de advertentie geklikt wordt hoe hoger in de lijst je komt te staan.

Futurenet is daarmee begonnen. Het doel was om mensen te vinden die 5 minuten per dag daarmee bezig willen zijn. 10 Advertenties aanklikken door velen, zorgt dat die bedrijven hoog in de ranking komen te staan. Nu kan je zeggen als bedrijf, je krijg 1 cent voor iedere klik. Dat gebeurt heel veel al, en dat is oud nieuws. Maar neeeee, Futurenet zegt. Richt je bedrijf bij ons op. Zorg voor je eigen toekomst, groei mee!!

Futurenet zegt: Je koopt een soort van aandeel bij ons (50 euro), dan ga je die 5 minuten per dag spenderen aan het klikken op advertenties en krijg je daar commissie over. Die commissie zorgt ervoor dat je 20% winst hebt na pakweg 140 dagen. Dan is je (in dit geval) 50 euro, GEGARANDEERD, 60 euro waard! Daarmee kan je gaan bouwen (je eigen bedrijf) en weer voor 50 euro een pakket kopen, die 10 winst laten staan en zo gaan sparen voor meer pakketten, wat voor meer commissie zorgt en die je uiteindelijk (is niet van vandaag op morgen) een maandelijks inkomen van 2000 euro bezorgt. 

Welke bank geeft deze rente?

Nogmaals, het is werk hè!! Dus het moet je wel liggen, echter, het biedt vrijheid..en dan is de hamvraag : Kan jij die vrijheid eigenlijk wel aan??? 

Denk daar eens over na, want dat is wel een belangrijke. Het is wel een andere wereld in een keer.

Hoe snel gaat het een en ander. Als je het doet zoals het bovenstaande, dan gaat het niet snel. Ik zou het wel adviseren in eerste instantie. Waarom? 

Proefperiode

Net zoals in het “echte” bedrijfsleven, moet je het bedrijf eerst leren kennen. Proeven, aftasten, vertrouwen krijgen enz. Dat kan alleen met een proefperiode. Die proefperiode kost je in dit geval 50 euro, die je dus met 10 euro winst in ieder geval terug krijgt. Als beloning voor de gedane moeite. 

Wanneer je je vertrouwen hebt gekregen bestaan er in een keer talloze mogelijkheden. Enorme mogelijkheden voor groei worden aangeboden. Exceptioneel! 

Het is een super sociaal bedrijf, wat je op alle fronten mogelijkheden biedt die je MAG uitoefenen, niets moet, niets hoeft.

Net zoals bij het basisinkomen, wie extra wil, moet extra inzet tonen. Neem je genoegen met het minimale is dat prima, geen enkel probleem.

Iedereen verdient exact evenveel. Net zoals bij het basisinkomen, iedereen evenveel krijgt. Echter, degene die een echt bedrijf binnen Futurenet opbouwen verdienen op basis van hun inzet natuurlijk meer. Bij het basisinkomen ook, ga je daarbij werken dan verdien je meer.

Anders als bij het basisinkomen

Het enorm gave hiervan is, dat gelijk het probleem wat ontstond bij het basisinkomen, getackeld wordt. Iedereen, werkelijk iedereen, kan hiervan meeprofiteren. Als je niet kan lopen, kan je meedoen, als je bedlegerig bent kan je hieraan meedoen. Je kan je familie helpen door een systeem binnen Futurenet. Alle social media verdienmodellen hebben zij bijeen gebracht tot een makkelijk handzaam begrip wat voor iedereen te begrijpen is. Want het is niet alleen maar advertenties klikken. Ze hebben nu 4 verdienmodellen en het worden er in 2019, 6! 6 Verdienmodellen online, die je vrijheid geven voor de rest van je leven.

Laat je niet in de war brengen door angst schreeuwers die roepen “pyramide!!!!” NIETS maar dan ook niets is minder waar. Er is een bedrijfsstructuur maar geen pyramide. Bij pyramide verkoop verdient de eerste het meeste en de onderste niets, over hetzelfde product. Hier verdient iedereen evenveel over hetzelfde product. Inzet wordt beloond uiteraard, maar deze inzet is voor iedereen weggelegd en niet voor een enkeling.

En nog wat…dit bedrijf zorgt voor je als voor een familie. Wanneer jij een aardig kapitaaltje hebt opgebouwd wat zichzelf vermeerdert en vermeerdert en er gebeurt iets vreselijks. Je overlijdt..(niet leuk, maar shit happens). Dan is jouw account overerfbaar…hoor je dat…dit bedrijf zorgt ervoor dat je account met alle voordelen overerfbaar is. Dat wil dus zeggen dat degene die jij hebt vernoemd in je testament, gewoon wanneer jij er niet meer bent, een mega salaris ontvangt de rest van zijn of haar leven. Dat steeds groter wordt en ook weer overerfbaar is. Ik ken echt geen bedrijf die dat doet als je voor hun werkt. Je kan een rouwkaart krijgen, een klopje op je schouder en doorrrrr……. Dit is een bedrijf met een lange termijn visie..

Geprikkeld?

Heb ik iets aangeraakt bij je, wil je meer hierover weten, of wil je gewoon weten welke stappen je nu moet zetten. Via messenger van facebook ben ik altijd te bereiken, via de mail ook (gvanwijlen@gr-
advies.nl
) of via contactformulier van www.bioresonance-ibiza.com

En jullie weten…mijn eerste passie is mensen en mijn tweede passie is het basisinkomen. Ik moet en ik zal een manier vinden om iedereen die vrijheid te kunnen aanbieden waar je recht op hebt. En weet je…..ik denk dat ik die gevonden heb!!

1 comment

 1. ElsReply

  Weet je Gaby?
  Ik denk (of eigenlijk: wéét) dat je gelijk hebt!
  Futurenet is ook in mijn ogen een soort basisinkomen.
  Ik ben er nog lang niet, maar ik zie het groeien!

Leave a comment